fbpx

header

“Zašto i kako ubiti muža” u pozorištu “Slavija”

Kao logičan nastavak “Bračnog kabarea” koji je oduševljavao publiku svojom temom “Kako i zašto ubiti suprugu”, nametnula se i tema “Zašto i kako ubiti muža”, a istoimena predstava održava se i 24. januara u pozorištu “Slavija”.

 

Glumački tandem Nataša Aksenijević i Peđa Damnjanović glumom u ovoj predstavi, koja je rađena u režiji Radeta Vukotića, pokazali su kako to izgleda kada postoji neopisiva hemija između glumaca na sceni.

 

Shodno samom naslovu predstave daje se zaključiti da glumački tandem glumi muža i ženu, kojima bračni odnosi nisu jača strana, a netrpeljivost je tolika da jedno drugog ne žele nadalje u svom prisustvu.

Rečenica koju Nataša Aksenijević izgovara u predstavi “Zašto i kako ubiti muža”, uz svoj prepoznatljivi humor kojim predstava obiluje, mnogo govori o raspoloženju njenog lika: “Četiri godine robije, nije ništa naspram četrdeset godina ropstva sa mojim mužem”.

 

Podstaknut burnim reakcijama “nežnog“ pola, čak i optužbama za seksizam, pisac Antonio Amuri napisao je novi priručnik namenjen suprugama koje su uspele da prežive izlazak prethodnog. U njemu će žene uspeti da pronađu na koji tip supruga su “osuđene“, sa podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje.

 

Tu će se naći različiti tipovi supruga, od kućnog majstora, hipohondra, seksualnog manijaka, razmaženog kretena… Jer upotrebljavanog muža valja savesno ukloniti zato što je suprug uvek vrlo tražena roba.

 

Ukoliko ste spremni predstavu o muško-ženskim odnosima i mnogo humora od 20 časova, 24. januara odgledajte predstavu “Zašto i kako ubiti muža”.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište