fbpx

header

Veče stand up komedije na Bitef Summer Stage

Poslednji stand up nastup pred letnju pauzu biće održan u utorak 26. jula na letnjoj sceni u klubu “BitefArtCafe Summer Stage” na Kalemegdanu. Nastupiće četiri komičara, a sledeći put na istom mestu nastup će biti održan u drugoj polovini avgusta.

 

U utorak 26. jula, od 21 čas na “Biter Summer stage”-u nastupaće: Mišo Babić, Ilija Petrović, Nebojša Čupa Potkrajac, Vodi – Radomir Nestorović.

 

Rekli su o sebi:

 

Mišo: “Kad sam bio mali bio sam štreber, ali sada takođe. Imao sam jednu pauzu od štreberstva u trajanju od 10 godina, kad sam pokušavao da budem kul na silu.”

 

Ilija je jedini sin u oca i majke. Lak za održavanje i upotrebu. Kad ga baciš u vodu, on pluta. Kad ga nasloniš na drvo, on stoji. Kad ga gurneš u šteker, umreš.

 

Čupa je nestalni član već više godina. Ima 13 godina mlađu sestru, jer je posle njega roditeljima trebalo 13 godina da skupe hrabrosti za drugo dete. On je od one generacije koja je u školi dobijala ocene, a ne cveće i insekte. Ima prijatelja koji je tapetar pa ga zove tapera. Visok je skoro dva metra i da bine imaju trem imao bi velikih problema sa tremom.

 

Raša je OK čovek. Cele noći smišlja životne planove, preko dana ih uspešno ne sprovodi. Za razliku od njegovih drugara koje su roditelji pravili kad su bili pijani, njemu su roditelji bili pijani samo kad su mu davali ime. Jednom mu je učiteljica rekla da ponovi lekciju, ali je on umesto toga rešio da ponovio ceo razred. Kasnije je uspešno završio obućarsku školu, smer za papučara.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radomir Nestorovic (@stari.decak)

 

Cena ulaznice za Bitef Summer Stage iznosi 500 dinara, a broj telefona za rezervaciju ulaznica i informacije, od 10 časova do 22h je 063 377 420.

 

Vrata događaja su otvorena od 20 časova, dok program počinje u 21 čas.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište