fbpx

header

Rambo Amadeus čita najglomaznije tekstove u Zvezdara teatru

rambo-amadeus

21. maja u Zvezdara teatru od 19 i 30 časova Rambo Amadeus na pozorišnim daskama čita, recituje, prepričava i „pripevava“ najglomaznije tekstove iz svog impozantnog opusa.

 

Maestro Ivan Aleksijević, vešto prateći vratolomne promene tema, raspoloženja i tempa, prati ga na klaviru, ali i svojim više nego duhovitim komentarima „dodaje gas“ ravnopravno veslajući u ovom „dvojcu bez kormilara“. Kako će veče proteći i u kom pravcu će krenuti, zavisi samo od njih dvojice.

 

Novi BG noćni market: Čekaju vas sjajna muzika i hrana

 

Doajen jazz scene, kontrabasista Branko Marković pridružuje se ovom dvojcu dajući mu neophodnu dubinu i liriku svojim instrumentom.

 

Veče glomazne poezije prerasta u jedinstvenu furioznu predstavu koja kroz lakonski, slikovit i nepretenciozan način hirurški precizno secira društvo i pojedinca koji pokušava u njemu da opstane i pronađe parče svoje sreće.

 

„Veče glomazne poezije“ kod publike izaziva sasvim pomešana osećanja.

 

Salve smeha, skandiranje, gromoglasni aplauzi, ali i tuga i zabrinutost mešaju se stvarajući vrhunski napitak, stvoren po drevnom receptu proporcionalnog mešanja žuči i meda.

 

Napomena: Ko je sačuvao ulaznice za “Veče glomazne poezije” koje nije održano, usled zatvaranja i epidemioloških mera, u martu 2020. godine, neka ih donese i pokaže, važiće!

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište