fbpx

header

Rambo Amadeus čita najglomaznije tekstove u Zvezdara teatru

rambo-amadeus

21. maja u Zvezdara teatru od 19 i 30 časova Rambo Amadeus na pozorišnim daskama čita, recituje, prepričava i „pripevava“ najglomaznije tekstove iz svog impozantnog opusa.

 

Maestro Ivan Aleksijević, vešto prateći vratolomne promene tema, raspoloženja i tempa, prati ga na klaviru, ali i svojim više nego duhovitim komentarima „dodaje gas“ ravnopravno veslajući u ovom „dvojcu bez kormilara“. Kako će veče proteći i u kom pravcu će krenuti, zavisi samo od njih dvojice.

 

Novi BG noćni market: Čekaju vas sjajna muzika i hrana

 

Doajen jazz scene, kontrabasista Branko Marković pridružuje se ovom dvojcu dajući mu neophodnu dubinu i liriku svojim instrumentom.

 

Veče glomazne poezije prerasta u jedinstvenu furioznu predstavu koja kroz lakonski, slikovit i nepretenciozan način hirurški precizno secira društvo i pojedinca koji pokušava u njemu da opstane i pronađe parče svoje sreće.

 

„Veče glomazne poezije“ kod publike izaziva sasvim pomešana osećanja.

 

Salve smeha, skandiranje, gromoglasni aplauzi, ali i tuga i zabrinutost mešaju se stvarajući vrhunski napitak, stvoren po drevnom receptu proporcionalnog mešanja žuči i meda.

 

Napomena: Ko je sačuvao ulaznice za “Veče glomazne poezije” koje nije održano, usled zatvaranja i epidemioloških mera, u martu 2020. godine, neka ih donese i pokaže, važiće!

Povezane vesti

izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022

Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“

Izložba „Tvoj pogled na svet“ okuplja deset srpskih najboljih umetničkih fotografa.   To su Miša Obradović, Braca Bratislav Nadeždić, Nebojša Babić, Sever Zolak, Jelena Jovanov, Marko Vulević, Miloš Nadaždin, Vukica

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Dyed-Soundorom-Apollonia-Barutana-2022
Dyed Soundorom iz Apollonie dolazi u Barutanu!
bjesovi-koncert-klub-fest-2022
Bjesovi nastupaju u Bašti kluba Fest
izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022
Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“
Belef
Otvoren 30. jubilarni BELEF predstavom "Drama o kraju sveta"
Weekend Bazzar 25. i 26. juna na Sava promenadi
Weekend Bazzar na Sava promenadi obećava ludi provod

Pozorište