fbpx

header

Premijera Senior Teatra u Božidarcu

U četvrtak, 22. juna, od 20  časova u Božidarcu održaće se premijera predstave pozorišta Senior Teatra.

 

U prethodnim mesecima najstariji Beograđani su se okupili kako bi vredno radili na ispunjenju svojih snova i zaigrali na daskama „koje život znače“ pred publikom Božidarca.

 

Uz veliku želju i rad pripremili su jednočasovni program koji će vas vratiti u ona stara, naizgled, jednostavnija vremena.

 

Zavirićete u nekadašnju „Radnu ženu“, susrešćete se sa različitim tragikomičnim scenama, ogovarati, ispijati kafu i na trenutak pomisliti da li se uopšte mnogo toga promenilo, ili ste samo koju godinu stariji.

 

Ideja Senior teatra je da okupi nove i entuzijastične generacije starijih osoba, kako bi pozorište postalo inkluzivnije kao oblik scenskih umetnosti u Srbiji.

 

Novi teatar je i dalje otvoren za kandidate koji nikada ranije nisu glumili, ali su uvek želeli, ili su glumili ranije i žele to ponovo, ili su celog života bili deo dramske ili pozorišne produkcije.

 

Pozorišni program je dizajniran posebno za starije osobe i uključuje tehnike koje odgovaraju njihovim mogućnostima i preferencijama.

 

Dozvolite sebi da odete u neki drugi svet pozorišne umetnosti predstojeće srede u Božidarcu. Ulaz za premijeru predstave u Božidarcu je slobodan.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište