fbpx

header

Predstava „Ženski razgovori“ ponovo u Akademiji 28

Predstava ,,Ženski razgovori“, rađena po tekstu Duška Radovića, igraće se ponovo u Akademiji 28, 18. aprila od 20 časova.

 

Od prvog igranja, „Ženski razgovori“ slove za jednu od onih predstava koja nikoga na ostavlja ravnodušnim i koja će vas nasmejati do suza.

 

U pitanju je urnebesna komedija koja redovno puni dvorane i uspešno zabavlja publiku. Uz antologijske rečenice Duška Radovića, muške razgovore, ženske razgovore, šarmantan i zabavan igrokaz troje naših vrhunskih glumaca dovodi do toga da publika uvek nasmejana napusti salu.

 

 

Komentarišući predstavu u svom blogu Vesna Čipčić, jedna od glavnih glumica predstave, je napisala:

 

„Igrati jednu predstavu 10 godina mnogo je, a 29 godina biti na sceni sa istim partnerima, u istom komadu i kostimu, na ivici je čuda! E to se meni desilo sa predstavom “Ženski razgovori“. Koliko zadovoljstva i radosti, interesantnih gradova, zemalja, ljudi i utisaka. Da sam posle svake predstave napisala samo po jednu rečenicu sklopila bi se respektabilna knjiga, ali avaj… Publika nam se beskrajno radostila. Uživali smo i mi glumci i to istinski. Reakcije su bile gotovo kao na rok koncertima. Razgovor nakon predstave dirljiv. Samo trajanje od gotovo 30 godina potvrda je da smo odličan tim – dobitna kombinacija“, napisala je komentarišući predstavu u svom blogu Vesna Čipčić.

 

U predstavi “Ženski razogovri” igraju: Igraju: Svetlana Ceca Bojković, Vesna Čipčić, Milan Caci Mihailović.

 

Ne propustite urnebesnu komediju koja će vas dovesti do suza, a prodaja karata možete kupiti putem linka u nastavku: https://new.tickets.rs/event/zenski_razgovori_1882

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište