fbpx

header

Predstava “Tajne žena” – priča o tri žene, ali i o svim ženama

U ponedeljak, 2. maja, u UK Parobrodu, održaće se predstava “Tajne žena” u režiji Janka Cekića, sa početkom u 20 časova.

 

Predstava “Tajne žena” je priča o tri žene ali i o svim ženama. O njihovim strahovima, stidu, problemima i (ne)samopouzdanju. O položaju žene u današnjem društvu i njenoj ulozi u muškom svetu. O osudi društva, prijateljica i partnera.

 

Ko u Srbiji može da izdvoji 3.000 evra za pozorište?

 

Koliko boli kada se ogoliš i otvoriš dušu? Koliko je snage potrebno da napraviš korak promeni? Koliko je sve to danas teško?
Ipak ove žene nude optimizam. One su borci za svoju slobodu. Sloboda kao mirnoća duha, ono čemu svi težimo, jer se svi susrećemo sa stegama i nametnutim idealima. Ovo je priča o tri žene.

 

 

Radeći na ovoj građi, reditelj je pokušao da sazna i koliko je snage potrebno ženama da naprave prve korake ka promenama i koliko može da boli kada neko iskreno otvori dušu. Junakinje predstave su borci za svoju slobodu. Ona može da se posmatra i kao mirnoća duha, čemu svi težimo, jer se često, kako napominje Cekić, susrećemo sa stegama i nametnutim idealima.

 

Glavni protagonisti u predstavi su: Anđela Kiković, Iva Krneta, Sofija Uzunović. Ne propustite predstavu “Tajne žena” 2. maja u UK Parobrod.

Povezane vesti

izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022

Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“

Izložba „Tvoj pogled na svet“ okuplja deset srpskih najboljih umetničkih fotografa.   To su Miša Obradović, Braca Bratislav Nadeždić, Nebojša Babić, Sever Zolak, Jelena Jovanov, Marko Vulević, Miloš Nadaždin, Vukica

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Dyed-Soundorom-Apollonia-Barutana-2022
Dyed Soundorom iz Apollonie dolazi u Barutanu!
bjesovi-koncert-klub-fest-2022
Bjesovi nastupaju u Bašti kluba Fest
izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022
Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“
Belef
Otvoren 30. jubilarni BELEF predstavom "Drama o kraju sveta"
Weekend Bazzar 25. i 26. juna na Sava promenadi
Weekend Bazzar na Sava promenadi obećava ludi provod

Pozorište