fbpx

header

Predstava “Suprotno” Borisa Nikitina u Bitefu

predstava-suprotno-u-bitefu

Predstava “Suprotno” je delo Slovenskog omladinskog pozorišta iz Ljubljane, uvežbano pod vođstvom reditelja Borisa Nikitina. 29. januara, u subotu, beogradskoj publici će biti predstavljen višemesečni rad glumaca iz Slovenije kroz pozorišni performans u Bitef Teatru.

 

 

Reditelj, Boris Nikitin, poznat je po tematici koja se bavi istraživanjem i razdvajanjem granica između realnosti i fikcije. Njegove ideje odnose se na direktan i retorički prikaz oblasti kao što su politika, fašizam i propaganda – ovog puta, upravo to su motivi izvedeni kroz monologe i dijaloge petoro glumaca. Predstava “Suprotno” je nesvakidašnji i nadasve “alternativni” komad koji se suprotstavlja komercijali, tako da je scena Bitef Teatra zaista adekvatan izbor za živopisni prikaz moćnih i kontraverznih, humorom i apsurdom obojenih replika.

 

Cena pojedinačnih ulaznica za ovu predstavu iznosi 1.200 rsd, a rezervacije i kupovinu možete obaviti online klikom na link. Takođe, moguće su i rezervacije telefonskim putem na broj +381 69 899 24 00 (od 10.00 do 14.00 sati i od 18.00 do 20:00 sati) ili e-mailom putem adrese: blagajna@bitef.rs.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište