fbpx

header

Predstava “Sećanje vode” premijerno u teatru “Vuk” 24. decembra

Predstava “Sećanje vode”, koja se u petak premijerno izvodi u pozorištu “Vuk”, prati priču tragičnog gubitna člana porodice i kako se ponašati u trenucima kada više nikada neće ugledati voljenu osobu.

 

Predstava u centar zbivanja stavlja porodicu, ali i pokreće bolne teme, bavi se možda i najtežim emocije koje može da proživi jedna osoba.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @secanje_vode

Predstava, rađena po tekstu Šile Simonson, prati priču triju sestara – Tereze, Meri i Ketrin. One se okupljaju pre sahrane majke, a svaku od njih proganjaju sopstveni demoni. Fokus je na tome kako se svaka sestra nosi sa smrću majke i kako to utiče na njih.

 

Tereza, Meri i Ketrin imaju različita sećanja na iste događaje, što dovodi do stalnih prepirki oko toga čija su sećanja istinita. Kako se tri žene okupljaju nakon godina razdvajanja, sve njihove skrivene laži i izdaje samo što ne isplivaju na površinu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @secanje_vode

U samo središtu predstave nalazi se porodica i odnosi unutar nje, analizirajući svaki njen segment, kao i članove porodice kao individue, a sami pozorišni komad ima potencijal da preispita da postakne kod publike preispitivanje osećanja.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @secanje_vode

Glavne uloge tumače Jovana Milovanović, Vesna Stanković, Milica Burazer, Aleksandra Stojanović, Saša Đurašević i Ognjen Nikola Radulović.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište