fbpx

header

Predstava “Sećanje vode” premijerno u teatru “Vuk” 24. decembra

Predstava “Sećanje vode”, koja se u petak premijerno izvodi u pozorištu “Vuk”, prati priču tragičnog gubitna člana porodice i kako se ponašati u trenucima kada više nikada neće ugledati voljenu osobu.

 

Predstava u centar zbivanja stavlja porodicu, ali i pokreće bolne teme, bavi se možda i najtežim emocije koje može da proživi jedna osoba.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @secanje_vode

Predstava, rađena po tekstu Šile Simonson, prati priču triju sestara – Tereze, Meri i Ketrin. One se okupljaju pre sahrane majke, a svaku od njih proganjaju sopstveni demoni. Fokus je na tome kako se svaka sestra nosi sa smrću majke i kako to utiče na njih.

 

Tereza, Meri i Ketrin imaju različita sećanja na iste događaje, što dovodi do stalnih prepirki oko toga čija su sećanja istinita. Kako se tri žene okupljaju nakon godina razdvajanja, sve njihove skrivene laži i izdaje samo što ne isplivaju na površinu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @secanje_vode

U samo središtu predstave nalazi se porodica i odnosi unutar nje, analizirajući svaki njen segment, kao i članove porodice kao individue, a sami pozorišni komad ima potencijal da preispita da postakne kod publike preispitivanje osećanja.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @secanje_vode

Glavne uloge tumače Jovana Milovanović, Vesna Stanković, Milica Burazer, Aleksandra Stojanović, Saša Đurašević i Ognjen Nikola Radulović.

Povezane vesti

izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022

Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“

Izložba „Tvoj pogled na svet“ okuplja deset srpskih najboljih umetničkih fotografa.   To su Miša Obradović, Braca Bratislav Nadeždić, Nebojša Babić, Sever Zolak, Jelena Jovanov, Marko Vulević, Miloš Nadaždin, Vukica

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Dyed-Soundorom-Apollonia-Barutana-2022
Dyed Soundorom iz Apollonie dolazi u Barutanu!
bjesovi-koncert-klub-fest-2022
Bjesovi nastupaju u Bašti kluba Fest
izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022
Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“
Belef
Otvoren 30. jubilarni BELEF predstavom "Drama o kraju sveta"
Weekend Bazzar 25. i 26. juna na Sava promenadi
Weekend Bazzar na Sava promenadi obećava ludi provod

Pozorište