fbpx

header

“Koronirajmo” – predstava koju treba da pogledate

Koronirajmo

U “Kulturnom centru Čukarica” 24. marta od 19 i 30 časova, održaće se predstava “Koronirajmo”, koja govori o sudbini mnogih parova minulih dve godine.

 

Predstava ,,Koronirajmo“ na duhovit način govori o mladom paru koji otpočinje zajednički život. Kriza koja je zadesila celu zemlju, zadesila je i njihovu vezu. Toliko su isti, a toliko drugačiji. Kako će izaći na kraj sa problemima?

 

Junaci u predstavi “Koronirajmo” predstavljeni su kao “On” ili “Ona”, jer mogu biti vaši poznanici, prijatelji, komšije, možda potpuni stranci, a možda i vi.

 

Dolaskom svetske pandemije mnoge veze su stavljene na test. Razlike su postale uočljivije, poslovi su stali, kriza unutar četiri zida, a ni napolju nije ništa bolje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @predstavakoronirajmo

 

Kako će glavni protagonisti prebroditi naizgled nesavladive probleme koje su ih zadesili, saznaćete u predstavi “Кoronirajmo”.

 

Vodeće uloge ove savreme priče nose Bojana Đurašković i Miloš Marković, koji su u isto vreme zaduženi za tekst i režiju.
Da li se emotivni par izvukao iz krize koja ih je zadesila, saznajte u predstavi “Koronirajmo” 24. marta u “Kulturnom centru Čukarice”.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište