fbpx

header

Predstava “Kao da kraj nije ni sasvim blizu” u Bitef teatru

U Bitef teatru juče je odigrana predstava “Kao da kraj nije ni sasvim blizu” u režiji Nikole Zavišića.

 

Šta se sve dešava u Beogradu tokom juna?

 

Predstava se odigrava u fizičko-izvedbenom okviru, koji možemo nazvati prostorno-vizuelno-auditivnom instalacijom. Na taj način publici je omogućena, a uz korišćenje i veštačke inteligencije, intimna meditacija na teme koje pokreće naše apokaliptično vreme.

 

U nedostatku izvođača, publika je istovremeno i pasivni posmatrač, ali i protagonista predstave. Vredi znati da samo pet gledalaca može da uđe na predstavu.

 

Za video je bio zadužen Filip Mikić, za kompozicije Anja Đorđević, a za produkciju zvuka Mina Strugar. Asistencija na produkciji režije i video produkciji je Jelena Piljić; asistencija na video produkciji Sanjin Ćorović.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nomadići (@nomadici_)

Glasove su pozajmili: Mina Strugar, Anja Đorđević, Jelena Piljić, Katarina Vojnović, Maja Pelević. Za glasove u engleskoj verziji zadužene su Mina Strugar, Anja Đorđević, Tanja Strugar. Tekst su prevele na engleski: Marija Stojanović; fotografije su zasluga Nenada Šugića, dok je organizatorka Katarina Vojinović.

 

Cena pojedinačne ulaznice iznosi 1.000,00 dinara. Online kupovinom ulaznice ostvarujete popust od 20%.

 

Karte možete rezervisati putem telefona: +381 69 899 24 00 (od 10.00 do 14.00 sati i od 18.00 do 20:00 sati), ili e-mailom: blagajna@bitef.rs

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište