fbpx

header

Predstava „Blind date“ u kafe teatru “Le monde”

Le monde

U kafiću “Le monde”, u ulici Knjeginje Ljubice 11, 26. marta će se održati predstava “Blind date”, u autentičnom ambijentu.

 

Za razliku od klasične pozorišne predstave, kod komada koji se igraju u kafe teatrima, granica između glumaca i publike se briše. Ali to nije i jedina razika, jer ne postoji ni vremenska odrednica, pa nikada ne znate kada će komad tačno da počne.

 

Kafe teatar, predstava u kafiću, malobrojna publika i blizina glumaca doprinose ne samo intimnijem glumačkom izrazu, već i atmosferi u kojoj se publika oseća posebnom jer se predstva izvodi „samo za njihove oči“.

 

„Blinde date“ je metafora ovog društva u kome se putem interneta upoznajemo, ali ne poznajemo. To je priča o (ne)poznavanju samog sebe.

 

Onoga trenutka kada glumac Predrag Kotur ušeta i sedne za šank, znajte da ste uvučeni u predstavu „Blind date”. Međutim, kada se pojavi i njegova pratilja iz predstave Milena Đorđević, kreće zaplet događaja.

 

Milena i Predrag, inače su deo U.R.A. pozorišne trupe, u ovoj duodrami su verno prikazali lažne živote koje ljudi vode, (auto)destruktivna ponašanja i emocije, ispraznost zamrle ljubavi i izdaju, a sve kroz svađu, alkohol, pasivnu i direktnu agresiju i krah.

 

 

Ne propustite da odgledate predstavu “Blind date” i doživite nešto što niste nikada do sada.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište