fbpx

header

Osam premijera do kraja godine u BDP-u

Beogradsko-dramsko-pozorište-karte-osam-premijera2022

Beogradsko dramsko pozorište najavilo je petomesečni repertoar i zovu publiku da od 5. avgusta gleda predstave na Letnjoj sceni – BDP Globos Areni. Očekuje se čak osam premijera.

U toku je akcija, 50% popusta za kupovinu ulaznica za sve predstave sa repertoara do kraja godine. Кarte se mogu kupiti online, a od 1. avgusta i na biletarnici BDP-a. Akcija traje do 1. septembra.

Tokom avgusta i septembra predstave će biti izvođene na Letnjoj sceni, a do kraja godine očekuje ih čak osam premijera – „Tramvaj zvani želja“ (3. 9), „Mizantrop“ (9. 9), „Magbet“ (24. 9), „Božanstvena komedija“ (29. 10), „Yankee Rose“ (5. 11), „Helverova noć“ (24. 11), „Tri sestre i galeb“ (17. 12) i „Idiot“ (30. 12).

Na repertoaru BDP Globos Arene su predstave „Plastelin“ 5, 6. i 7. avgusta, zatim „Trpele“ 12, 13. i 14. avgusta, kao i „Zaljubljeni Šekspir“ 20, 21. i 22. avgusta, dok je za kraj meseca zakazan komad „Zelena čoja Montenegra“ 25, 26. i 27. avgusta.

Repertoar BDP

Repertoar BDP

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Praznični gala koncert “Novogodišnja čarolija” zakazan je za 27. decembar od 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Na uzbudljivo muzičko putovanje publiku će povesti solisti Tamara Rađenović, sopran i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište