fbpx

header

Muzički spektakl “Pariski život” u Madlenianumu

Pariski život

Madlenianum otvara jubilarnu 25. sezonu operetom Žaka Ofenbaha. Кada kažete Pariz odmah pomislite na ljubav, modu, zabavu i La Vie Parisiénne, ili toliko željeni pariski život, čiju bi atmosferu svako od nas želeo bar malo da oseti.

 

Pariski život

Pariski život

 

Upravo nam u Beograd početkom oktobra stiže “Pariski život” – nova muzička predstava, opereta Žaka Ofenbaha.

 

Ovaj spektakl priprema već dokazana autorska ekipa kada je muzički žanr u pitanju – Robert Bošković, radi režiju i adaptaciju, Vesna Šouc je dirigent, koreograf je Milica Cerović, scenografiju potpisuje Vesna Režić, a kostimografiju Duška Nešić.

 

Pariski život

Foto: Zoran Škrbić

 

Priča se vrti oko dva pariska bonivana koji se bore za naklonost svetski poznate glumice, u sve će se umešati vereni, ali nestašni švedski baron koji je u Francusku došao da okusi čari koje skriva Pariz, a u ovoj ljubavnoj zavrzlami nezaobilazan je bogat i strastveni Brazilac. Кo je na kraju pobednik ljubavnog pohoda imaće prilike da vidi publika Opere i teatra Madlenianum već 1. oktobra, kada je zakazana premijera, tj. 8. oktobra kada je prva repriza.

 

Ljubitelji mjuzikla, operete, dobrog i iskrenog humora i raskošne scenografije i kostimografije imaće priliku da uživaju u opereti “Pariski život” kompozitora Žaka Ofenbaha, koja je premijeru i svetski uspeh doživela 1866. u Parizu.

 

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište