fbpx

header

Komedija “Zbogom stresu” o lajfkouču i ženi koja rešava probleme

Predstava Zbogom stresu

Iako je kraj pozorište sezone, to ne znači da predstava nema. Komedija “Zbogom stresu” biće izvedena u sredu, 20. jula, u Bašti kod Juge (Bulevar Nikole Tesle 3, sa dunavske strane).

 

Terasa hotela Jugoslavija u letnjoj večeri biće idealno mesto da se smejete. Komedija “Zbogom stresu” je napisana kako bi se oslobodili napetosti, nervoze i tuge.

 

Milonga pod vedrim negom i Dj Điki u Dorćol bašti

 

Glavna junakinja komedije u želji da bude kao one uvek srećne žene sa društvenih mreža, pa odlučna da reši sve probleme kreće kod lajfkouča. Međutim, pitanje je da li će biti zadovoljna korisnica.

 

 

“Zbogom stresu” je nadasve lagana i komična priča o svakodnevici mnogih ljudi i onome šta su, a šta žele. Predstava verno dočarava i ljude koji koriste trenutak popularnosti oblasti ličnog razvoja, i proglašavaju se lajf koučevima verujući da su sposobni i da je to jednostavno.

 

Ženu pod stresom igra Snežana Jeremić Nešković, a lajf koučeve i supruga Žarko Stepanov. Za ovu pozorišnu komediju tekst je napisala Željka Zebić, a komad je režirao Milorad Milinković. Predstava “Zbogom stresu” je nastala u saradnji produkcije Walterm media i Centra za kulturu „Vlada Divljan“.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište