fbpx

header

Hit komedija „Kako i zašto ubiti muža“ u klubu Fest

Kako i zašto ubiti muža

Hit komedija „Kako i zašto ubiti muža“ u režiji Radeta Vukotića, biće odigrana 12.aprila u 20 sati u klubu Fest u Zemunu.

 

Tri nove izložbe u Kulturnom centru Beograda

 

Podstaknut burnim reakcijama “nežnog“ pola, čak i optužbama za seksizam, pisac Antonio Amuri napisao je novi priručnik namenjen suprugama koje su uspele da prežive izlazak prethodnog.

 

 

U njemu će žene uspeti da pronađu na koji tip supruga su “osuđene“, sa podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje.

 

Tu će se naći različiti tipovi supruga, od kućnog majstora, hipohondra, seksualnog manijaka, razmaženog kretena… Jer upotrebljavanog muža valja savesno ukloniti zato što je suprug uvek vrlo tražena roba.

 

 

Glumački tandem Nataša Aksenijević i Peđa još jednom su pokazali kako to izgleda kada postoji neopisiva hemija između glumaca na sceni.

 

Rečenica koju Nataša Aksenijević izgovara u predstavi “Zašto i kako ubiti muža”, uz svoj prepoznatljivi humor kojim predstava obiluje, mnogo govori o raspoloženju njenog lika: “Četiri godine robije, nije ništa naspram četrdeset godina ropstva sa mojim mužem”.

 

Ukoliko ste spremni za predstavu o muško-ženskim odnosima i mnogo humora od 20 časova 12. aprila odgledajte “Zašto i kako ubiti muža”.

 

Ulaznice su pretprodaji u klubu Fest po ceni od 500 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište