fbpx

header

Humanitarno izvođenje predstave “Bombona” u DOB

Humanitarna izvođenja predstave „Bombona“ Omladinskog pozorišta „Dadov“ biće upriličena u ponedeljak, 21. februara, a sav prihod od prodaje ulaznica ići će u ruke dve porodice koje su na evidenciji Centra za socijalni rad.

 

Premijera predstave „Goli“ u Bitef teatru: Očekuje se plesni spektakl

 

Predstava je nastala u produkciji Pozorišta Dadov i u saradnji sa Sekretarijatom za kulturu grada Beograda i Skupštinom grada Beograda. Urađena je povodom obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama.

 

Komad iz različitih uglova sagledava problem nasilja nad ženama kao i uticaj narkomanije na njegovu pojavu. Cilj predstave je da mladima, kroz njihov jezik i kroz razumevanje generacijskog problema, pokažemo da anksioznost, melanholiju, depresiju ne treba rešavati narkoticima – oni su samo kratkotrajno rešenje problema, a vremenom postaju dugoročan problem. Želja je da se mladi ohrabre da mogu da se povere svojim bližnjima, da je nekad u redu da se osećaju loše, da ne moraju uvek da budu na visini zadatka, da ne moraju da budu izuzetni niti nasmejani u svakom trenutku njihovog života.

 

U predstavi „Bombona“ igraju Lazar Nenadović, Nikola Milanović, Una Ninić, Milica Ivošević, Anastasija Stanić, Teodosija Popović, Lazar Jović, Jovan Šakota, Nikola Radulović, Jovan Rakić, Tara Desnica, Nađa Pročković, Lena Trifunović, Mateja Jovanović, Jovana Urošević i Mia Jovanović.

 

Ulaznice su u prodaji na Blagajni DOB, po ceni od 500 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište