fbpx

header

„Fantom iz opere“ još tri puta na daskama do kraja godine

„Fantom iz opere“ važi za najigraniji mjuzikl svih vremena, a sada će ga beogradska publika ponovo gledati u Pozorištu na Terazijama, u nešto izmenjenom sastavu.

 

U prethodnoj podeli u ulozi Kristin pojavljivale su se Marta Hadžimanov i Mirjana Matić, a od ovog meseca u istom liku debitovaće Mina Gligorić.

 

Kako se Mina snašla u najizvođenijoj predstavi svih vremena, možete da pogledate u Pozorištu na Terazijama 22, 23. i 24. decembra.

 

Mina Gligorić je osnovne i master studije solo pevanja završila u klasi prof. Katarine Jovanović na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu.

 

Dobitnik je brojnih nagrada, pa i priznanja za najboljeg mladog izvođača u 2019.godini, koju dodeljuje revija Muzika klasika, a ove godine osvojila je treće mesto u vokalnoj disciplini na manifestaciji „Armija kulture“ u Moskvi – kao predstavnik Srbije u ime Ministarstva odbrane, a pod pokroviteljstvom Ministarstva odbrane Ruske Federacije.

 

„Fantom iz opere“ prvi put je izveden u Vest Endu 1986. u Londonu, a na Brodveju dve godine kasnije. Okvirne procene su da je čuvenu predstavu do sada pogledalo oko 140 miliona ljudi.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište