fbpx

header

Džimi Кar u Beogradu predstavlja program “Terribly Funny“

Najpoznatiji Netflixov komičar Džimi Kar 16. novembra ponovno stiže pred srpsku publiku. Nakon šest godina u Кombank dvoranu dolazi sa svojim najnovijim programom “Terribly Funny”, sastavljenim od novog i nikad objavljenog materijala.

 

Džimi Кar je ujedno bio prvi britanski komičar koji je imao ugovor sa ovim streaming gigantom što su mu uz njegov jedinstveni humor omogućili i brojni drugi projekti i pojavljivanja – redovan je gost na najprestižnijim britanskim i američkim televizijskim emisijama poput Tonight Show, The Late, Late Show i Late Night sa Conanom O’Brienom.

 

Britanski „Guardian“ ga je opisao kao “komičarskog heroja našeg vremena”, što je prepoznala i publika širom sveta tako da se Кar može pohvaliti da je za njegovu prethodnu turneju prodato više od 480 hiljada ulaznica, a taj broj planira da nadmaši pre kraja 2022 godine.

 

Poznat je po brilijatnim, često i bezobraznim šalama na granici “dobrog ukusa”, a stand-up publika ga prepoznaje i kao jednog od najboljih komičara improvizatora – njegove interakcije sa publikom i dovitljivi odgovori savršeno se dopunjuju i zaokružuju celokupno, urnebesno iskustvo.

 

Nastup Džimi Kara 16. novembra u Кombank dvorani počinje u 20 časova, izvodi se na engleskom jeziku i namenjen je starijima od 16 godina.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Praznični gala koncert “Novogodišnja čarolija” zakazan je za 27. decembar od 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Na uzbudljivo muzičko putovanje publiku će povesti solisti Tamara Rađenović, sopran i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište