fbpx

header

Džimi Кar u Beogradu predstavlja program “Terribly Funny“

Najpoznatiji Netflixov komičar Džimi Kar 16. novembra ponovno stiže pred srpsku publiku. Nakon šest godina u Кombank dvoranu dolazi sa svojim najnovijim programom “Terribly Funny”, sastavljenim od novog i nikad objavljenog materijala.

 

Džimi Кar je ujedno bio prvi britanski komičar koji je imao ugovor sa ovim streaming gigantom što su mu uz njegov jedinstveni humor omogućili i brojni drugi projekti i pojavljivanja – redovan je gost na najprestižnijim britanskim i američkim televizijskim emisijama poput Tonight Show, The Late, Late Show i Late Night sa Conanom O’Brienom.

 

Britanski „Guardian“ ga je opisao kao “komičarskog heroja našeg vremena”, što je prepoznala i publika širom sveta tako da se Кar može pohvaliti da je za njegovu prethodnu turneju prodato više od 480 hiljada ulaznica, a taj broj planira da nadmaši pre kraja 2022 godine.

 

Poznat je po brilijatnim, često i bezobraznim šalama na granici “dobrog ukusa”, a stand-up publika ga prepoznaje i kao jednog od najboljih komičara improvizatora – njegove interakcije sa publikom i dovitljivi odgovori savršeno se dopunjuju i zaokružuju celokupno, urnebesno iskustvo.

 

Nastup Džimi Kara 16. novembra u Кombank dvorani počinje u 20 časova, izvodi se na engleskom jeziku i namenjen je starijima od 16 godina.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište