fbpx

header

Dve predstave Malog pozorišta „Duško Radović“ u decembru

Predstava

Malo pozorište „Duško Radović“ će do kraja decembra imati izvođenje dve predstave.

 

„San letnje noći“ prikazivaće se 23. decembra na njihovoj Tinejdž sceni „Radović“.

 

Najduhovitija Šekspirova komedija, prilagođena je najmlađoj publici, ima za cilj, pre svega, da svetske klasike približi deci koja se, nažalost, sve više udaljavaju od najbitnijih dela književnosti. Kako je predstava namenjena deci, želimo da ispričamo priču  o trenutku naše mladosti – prvom poljupcu.

 

 

– Maske su nam prekrile osmehe. Java nam je postala san. Život koji smo imali izgleda tako daleko. San letnje noći, priča o jednoj mladosti, priča o jednoj ljubavi, začarana magičnom (ludom) duhovitošću nam je trenutno najpotrebnija. Treba strgnuti maske i vratiti osmeh. I onda se smejati i smejati i smejati dok se ne iskoreni parazit koji nas je obuzeo. Ali, ko zna, možda je i to sve bio samo jedan veliki šaljivi San – rekao je reditelj David Alić o predstavi.

 

Novogodišnja predstava „Kradljivci kokosovih oraha“

 

Novogodišnja predstava „Kradljivci kokosovih oraha“ će biti prikazana u tri termina. Prvi termin je 25. decembar sa početkom u 12 časova, a 26. decembra će se odigrati od 14 i od 16 časova.

 

Pozorište će obezbediti predstavu, salu i prostor za prijem i skladištenje paketića, kao i celokupnu organizaciju dodele paketića (u skladu sa epidemiološkim merama). Na raspolaganju su i foaje pozorišta i Deda Mraz, koji će posle predstave podeliti deci Vaše paketiće. Organizovane su i usluge fotografa.

 

 

– Šta znači biti dobar prijatelj? Kako pomoći nekome u nevolji? Koliko je važno deliti ono što imamo sa drugima? Ovo su samo neke od tema kojima se bave „Kradljivci kokosovih oraha“ i kojima se često vraćamo upravo u vreme praznika. Predstava će Vas svojom toplinom makar na kratko izmestiti iz hladnih zimskih dana i podsetiti koliko je važno deliti lepe trenutke sa onima koji su nam dragi – rekli su iz pozorišta.

 

Cena pojedinačne ulaznice za novogodišnju predstavu je 750 dinara, a za „San letnje noći“ je 700 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište