fbpx

header

#ĆaoSvima – Interaktivno pozorišno iskustvo

#ćaosvima-reflektor-teatar

Jedinstven projekat #ĆaoSvima smešten je baš na granici između jave i fikcije, analognog i digitalnog, online i offline. U okviru kampanje “Više od publike” i programa “Creative Europe”, Reflektor teatar i Dorćol Platz vas pozivaju da prisustvujete interaktivnoj predstavi, 7. februara od 20h.

 

Proširena realnost i teatralni performans, koji “sleću” na scenu upravo pod nazivom #ĆaoSvima, prožeti su upotrebom novih tehnologija, i to kroz dva dela predstave i dve paralelne “ravni”. S jedne strane, izvođenje će se odviti putem telefona i online, dok će se radnja drugog dela odvijati u samom prostoru – offline. Novo pozorišno iskustvo ogleda se i u činjenici da će publika konstantno biti uključena u dešavanja na sceni, kroz mogućnost postavljanja pitanja likovima i slanja poruka. Pored toga, prilikom kupovine ulaznica, članovima publike će biti traženo da ostave svoju email adresu, broj telefona i link do Instagram profila. Na ovaj način, svima je omogućena nesmetana digitalna komunikacija uoči samog izvođenja performansa.

 

 

Na dan igranja predstave #ĆaoSvima, nastup će zapravo trajati tokom celog dana – najpre na Viber grupi deljenjem ekskluzivnih snimaka i mogućnosti da se razgovara sa likovima, potom na Dorćol Platz-u “face to face”. Ako je fenomen influensera, njihovih kompetencija, izazova sa kojima se susreću i opšteg shvatanja ovog modernog zanimanja oblast koja vam “golica” maštu – ovo je definitivno predstava koja traži vašu pažnju.

 

 

Postoji li sloboda tamo gde nema privatnosti? Da li popularnost donosi slobodu ili je oduzima? Koje sve društvene priče skrivaju fliteri na društvenim mrežama? Saznajmo zajedno već 7. februara!

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište