fbpx

header

Predstava “BETMEN ROBIN BEOGRAD” – izvedba „Reflektor teatra“

betmen-robin-beograd-predstava

“Reflektor teatar” razvio je ideju po uzoru na romane “Betmen nad Zvezdarom” i “Robin sa Krsta”. Ona 15. januara u 20h dobija svoju punu formu u vidu nesvakidašnje predstave “BETMEN ROBIN BEOGRAD”, pri čemu su fondacija Catalyst Balkans i kampanja #VišeOdPublike omogućili projekat, režiran od strane Jelene Bogavac.

 

Radnja predstave „BETMEN ROBIN BEOGRAD“ formirana je sa dve generacije i dva perioda u središtu, kombinujući tekstove obe knjige. U tom smislu, ovaj autorski projekat poteže pitanja mladosti i herojstva, pobune, društva i socijalne pravde, sa povučenom paralelom između devedesetih i dvadesetih godina u Beogradu – nekog prošlog i sadašnjeg vremena.

 

 

Kada je tematika u pitanju, očekujte poređenje roditelja i njihove dece. Zajedničke mladosti u istim ulicama, istim ulogama i istim greškama, samo u različito vreme i dva različito propala vremena. Prisustvujte pozorišnoj predstavi “BETMEN ROBIN BEOGRAD” koja briše granice između drugačijeg sugerišući da je sve u biti, zapravo, isto – nekad i sad.

 

 

Dobrodošli na Dorćol Platz i veče pod sloganom #SvetlimoUMraku! Ulaz je slobodan, a kovid propusnice su obavezne za sve posetioce.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište