fbpx

header

Bajkoholik predstava: Terapija bajkama kroz pet etapa

Bajkoholik-predstava-uk-parobrod-2022

U izvedbi pozorišne trupe U.R.A. (Umetnička radna akcija), predstava „Bajkoholik“ svoju publiku oduševljava već šestu sezonu.

 

Predstava je rađena po tekstu Milene Đorđević, u režiji Milana Kovačevića. Na nesvakidašnji način se bavi bajkama i pričama iz detinjstva.

 

Svako ponaosob, dve klijentkinje, terapeutkinja i njen supervizor, tragaju za svojom srećom i unutrašnjim mirom kroz razotkrivanje sopstvene duše. Prepuštaju se čudesnom svetu bajki i bivaju upleteni u mrežu neobičnih međuljudskih odnosa.

 

Magičnost i specifičnost predstave krije se u načinu njenog igranja, jer se glumci i publika kreću kroz pet punktova (ulaz, hodnik, foaje, scena, gledalište). Na taj način se ujedno upoznaju sa prostorijama centra za kulturu, ali i kroz nivoe (pod)svesti.

 

Još jedna od specifičnosti svakako jeste broj publike. Kapacitet je ograničen na 25 do 30 ljudi, što dodatno stvara intimnost između glumaca i publike.

 

U prestavi igraju Zorana Bećić, Milena Đorđević, Maja Ranđić, Milan Kovačević i Predrag Kotur, a biće izvedena 19. februara u UK Parobrod u 20 časova.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UK Parobrod (@ukparobrod)

 

Cena ulaznice je 1.000 dinara. Karte za predstavu „Bajkoholik“ mogu se kupiti na blagajni UK Parobrod svakog radnog dana od 10 do 21 časova.

 

Više informacija javite se na telefon 011 4142 163.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište