fbpx

header

“Bajke za decu i odrasle”: 262. premijera u “DADOVU”

bajke-za-decu-i-odrasle-dadov

Nova predstava omladinskog pozorišta “DADOV” nosi naziv “Bajke za decu i odrasle”, a ujedno će to biti i 262. premijera pozorišta. U režiji Srđana Karanovića, ovaj dramski komad očekuje publiku već 1. februara u velikoj sali Doma kulture Studentski grad, sa početkom u 20h.

 

Predstava “Bajke za decu i odrasle” zasnovana je na motivima iz tekstova “Uspavana Lepotica”, Živomira Jokovića, i “Crvenkapa”, Igora Bojovića. Ideja je da predstava kroz savremenu radnju i moderan scenario osvesti poruku, probleme i nedoumice koje se odnose na odrastanje mladih u tehnološki naprednom društvu i okruženju. Na sceni će zaigrati mlade glumačke nade među kojima su: Jovana Berić, Teodora Dragićević, Iva Milanović, Mina Nenadović, Marta Bogosavljević, Andrijana Đorđević, Luka Grbić, Đorđe Kadijević, Nikola Mijatović i Aleksa Marković, koji su ujedno i studenti IV godine glume na “Fakultetu dramskih umetnosti”.
Pod pokroviteljstvom Grada Beograda tj. Gradskog sekretarijata za kulturu, predstava će biti izvedena u skladu sa svim propisanim epidemiološkim merama.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište