fbpx

header

Povratak Vudu Popaja: Nastavak legendarne sage o Mišel Fajfer

Mišel-Fajfer-Vudu-Popaj

Pesnik i romanopisac Radenko Stojanović, Vudu Popaj, objavio je nastavak legendarne sage o Mišel Fajfer sa prvog albuma.

 

Pesma nosi naziv „Otmičar II (Lamperija uzvraća udarac)“. Muzički aranžman kao i režiju muzičkog spota potpisao je Marko Kovač.

 

Vudu Popaj je rekao da je pesma svojevrsni nastavak sage sa Mišel Fajfer sa prvog albuma, osvežena savremenim okolnostima i današnjim aktuelnostima.

 

Mišel-Fajfer-Vudu-Popaj

Vudu Popaj

 

– Želja i ideja nam je bila da adaptiramo jednu od, po mišljenju publike, najduhovitijih hip-hop pesama. Bio je i cilj da joj udahnemo neki novi život, a da kroz vrcavu animaciju u spotu ispratimo sve zanimljivosti iz teksta pesme – izjavio je Vudu Popaj.

 

Čuveni reper iz Zemuna se proslavio devedesetih godina. Višenagrađivani umetnik je posle duže muzičke pauze, zajedno sa multimedijalnim umetnikom Jovanom Petrovićem objavio album „Mantriks“. Album je rađen za izdavačku kuću Multimedia Music. Jovan je autor muzike i producirao je ovaj album sa kog su objavljeni singlovi „Alo brate“ i „Avatar“.

 

 

Autori ovog rep-rok albuma kažu da „Mantriks“ oslikava stanje stvari u našem društvu.

 

– Daje naznake budućeg kretanja, a publici otvara perspektivu vremena u kojem živimo, kao mantru svakodnevnog uticaja sistema na ljude preko željene matrice. O tome bi i sam naslov albuma trebalo da govori – završava Vudu.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište