fbpx

header

Potvrđene još 2 sezone „Vikings: Valhalla“

Vikings-Valhalla-2022

Netflix je zvanično obnovio istorijsku seriju „Vikings: Valhalla“ za drugu i treću sezonu.

 

Produkcija 2. sezone je već završena, a premijera je zakazana za sledeću godinu. Treća sezona počinje da se snima ovog proleća.

 

Strimer je prvobitno naručio 24 epizode ​​spinoff-a Vikinga. Radnja ove serije je smeštena sto godina nakon serije „Istorija“ u kojoj glumi Sem Korlet kao istraživač Leif Erikson. Pošto je prva sezona imala samo osam epizoda, obnavljanje dve sezone je zaista bila formalnost.

 

Prva sezona je odlično prošla kažu iz Netfliksa. To se dokazuje time da je serija prikupila ukupno 194 miliona sati gledanja od svog debija 25. februara.

 

Kreator serije „Vikings: Valhalla“ Džeb Stjuart biće reditelj 2. i 3. sezone. On je režirao naslove poput „Umri muški“ i „Begunac“.

 

Stjuart je naveo da je oduševljen što može da potvrdi nastavak serije za drugu i treću sezonu. Rekao je da jedva čeka reakciju ljudi na uzbudljivu priču o Vikinzima.

 

– Iako su priče za Leifa, Frejdisa, Haralda, Olafa, Kanuta i ostalu našu neverovatnu glumačku ekipu za sada tajna, bez oklevanja mogu da kažem da će njihova putovanja biti još epskija od onoga što ste videli do sada – rekao je Stjuart.

Povezane vesti

izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022

Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“

Izložba „Tvoj pogled na svet“ okuplja deset srpskih najboljih umetničkih fotografa.   To su Miša Obradović, Braca Bratislav Nadeždić, Nebojša Babić, Sever Zolak, Jelena Jovanov, Marko Vulević, Miloš Nadaždin, Vukica

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Dyed-Soundorom-Apollonia-Barutana-2022
Dyed Soundorom iz Apollonie dolazi u Barutanu!
bjesovi-koncert-klub-fest-2022
Bjesovi nastupaju u Bašti kluba Fest
izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022
Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“
Belef
Otvoren 30. jubilarni BELEF predstavom "Drama o kraju sveta"
Weekend Bazzar 25. i 26. juna na Sava promenadi
Weekend Bazzar na Sava promenadi obećava ludi provod

Pozorište