fbpx

header

Plesna predstva „Grand Hotel“ ponovo na sceni Madlenianuma

predstava-Grand-Hotel-2022

Uzbudljiva plesna predstava se vraća pred beogradsku publiku. Na Velikoj sceni Opere i teatra Madlenianum biće izvedena popularna predstava „Grand Hotel“ koreografa Aleksandra Ilića i reditelja Aleksandra Nikolića.

 

Imali su uspešna gostovanja na festivalima u Kaleidoskop u Novom Sadu, Purgatorije u Tivtu, Balet Fest Sarajevu i Jesenjim muzičkim svečanostima u Skopju.

 

Muziku za predstavu je uradila kompozitorka Ana Krstajić.

 

Poznati autorski dvojac, koreograf i reditelj Ilić Nikolić rekli su da je predstava nastala kao odgovor na zatvaranje svih nas u ograničene prostore iz kojih se nije moglo pobeći.

 

predstava-Grand-Hotel-2022

 

– Tako i protoganisti naše predstave, kao slučajni prolaznici ostaju taoci jednog hotela u kome nema izlaza – rekao je dvojac.

 

Predstavu izvodi ekipa igrača Mojca Majcen iz Slovenije, Ognjen Vučinić iz Hrvatske, Branko Mitrović iz Bosne i Hercegovine i Jakša Filipovac iz Srbije. U predstavi još učestvuju članice Plesnog teatra Gospođe. To su: Nada Kecman, Mira Ivančević, Marina Maraš, Milica Bezmarević, Biljana Knežević i Vesna Stipišić.

 

Kostim za predstavu potpisuje Aleksandra Karović, scenografiju Žorž Draušnik, a dizajn svetla Vladimir Krunić.

 

I ove godine, trupu predstave „Grand Hotel“ očekuju gostovanja u Sloveniji i na festivalu u Belorusiji.

 

Predstava će se odigrati u sredu, 9. februara sa početkom od 19.30 časova. Karte se mogu rezervisati i kupiti na blagajni Opere i teatra Madlenianum i Muzeju Zepter u Knez Mihailovoj.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište