fbpx

header

Premijera predstave “Na litici” u Dorćol platzu

Na litici

U Beogradu 9. maja, u Dorćol plazu, na programu Reflektor teatra, održaće se premijerno izvođenje predstave “Na litici”, s početkom u 20 časova.

 

Na litici

Foto: promo

 

Predstava je rađena po komadu „Norveška danas“, švajcarskog pisca Igora Bauersime. U pitanju je egzistencijalistička romantična drama o dvoje mladih koji traže smisao života, a nastala je po istinitoj priči.

 

Sve se vrti oko glavne protagonistkinje Julije, koja je na četu napisala da će se ubiti, a tada nastaje pravi zaplet.

 

 

U predstavi igraju Maja Šuša i Nikola Pavlović. Kostimografkinja je Suna Kažić, autorke scenografskog rešenja, vizuelnog identiteta i animacija Milica Milosavljević i Bojana Ristić. Muziku potpisuju Luka Racić i Zoran Zarubica, a dizajn svetla Aljoša Dakić.

 

Do kraja ove pozorišne sezone, predstava će gostovati u Leskovcu, Vranju, Bujanovcu, Kragujevcu, Lazarevcu i Kraljevu.

 

 

Turneja ove predstave, u organizaciji udruženja “Budi” iz Pančeva, podržana je od strane Vlade Švajcarske, u okviru prvog poziva za realizaciju kulturnih i umetničkih projekata i partnerskih projekata programa Kultura za demokratiju.
Program Kultura za demokratiju podržava nezavisnu kulturnu scenu u Srbiji tako što, koristeći kulturu i umetnost, podstiče kritičko i kreativno razmišljanje o društvenim temama od važnosti za lokalne zajednice. Takođe, podstiče saradnju aktera na nezavisnoj kulturnoj sceni, kreirajući prostor za promociju pluralističkih vrednosti i interkulturalnog dijaloga u Srbiji.

 

Ne propustite predstavu “Na litici” u Dorćol platzu 9. maja.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište