fbpx

header

Živa, Džezbollah, Izleti u KC Grad 4. juna

U subotu, 4.juna, u KC Gradu nastupiće ###, Živa, Izleti, Džezbollah, a program će trajati od 20 časova, do 1 čas iza ponoći.

 

### se vraćaju u Beograd nakon tri duge godine kako bi ispromovisali svoj novi album „Nasilno“.

 

Tri nove izložbe u Kulturnom centru Beograda

 

### je instrumentalni noise/rock bend iz Siska. Prepoznatljivi su po svom pristupu u kojem misle da je sve što rade jednostavno, pa i kada moraju da rastave čitav studio i presele ga u staru fabriku ili u Beograd. Nijihove koncerte karakteriše jednostavna, sirova i glasna buka te apstraktne analogne projekcije i flickr svetla.

 

 

Izleti su Igor Maršićević i Andreja Milosavljević, post pank duo iz Beograda. Oni svoji stil opisuju kao spoj klasičnog post panka i ranog indija, sa primesama zvuka ruskih bendova poput Utro-a.

 

Sve ovo ćete moći da čujete na koncertu, a uskoro i na njihovom istoimenom ep-u.

 

Preseljenje u Melbourne sredinom 2019. godine, kojeg je svega nekoliko meseci nakon snašla pojava pandemije i najduži i najstroži lockdown na svetu, podstaknuo je rođenje ŽIVE koja je izbacila prvi singl ‘Power’ krajem 2021.godine.

 

Lucija Ivšić aka ŽIVA [ʒîʋa] je hrvatska multimedijska umetnica s trenutnom adresom u Melbourneu, a koja je široj publici poznata i kao osnivačica i frontwomanica benda Punčke.

 

Inspirisana svojim slavonskim nasleđem, Lucijin novi solo muzički projekat spaja moderni zvuk i elektronsku muziku sa zvukovima njenog rodnog kraja, Vinkovaca i kulture unutar koje je odrasla. Naoružana samo jednostavnim audio sučeljem, mikrofonom i laptopom, Lucija izlazi iz svoje komfor zone i nastavlja gurati granice kombinujući elemente trip-hopa, alternativnog R&B-a, witch-housa i elektronske muzike.

 

Džezbollah je dizaster džez kvintet iz Beograda.

 

Ne propustite koncerte vrsnih muzičara u KC Gradu 4. Juna.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište