fbpx

header

Živa, Džezbollah, Izleti u KC Grad 4. juna

U subotu, 4.juna, u KC Gradu nastupiće ###, Živa, Izleti, Džezbollah, a program će trajati od 20 časova, do 1 čas iza ponoći.

 

### se vraćaju u Beograd nakon tri duge godine kako bi ispromovisali svoj novi album „Nasilno“.

 

Tri nove izložbe u Kulturnom centru Beograda

 

### je instrumentalni noise/rock bend iz Siska. Prepoznatljivi su po svom pristupu u kojem misle da je sve što rade jednostavno, pa i kada moraju da rastave čitav studio i presele ga u staru fabriku ili u Beograd. Nijihove koncerte karakteriše jednostavna, sirova i glasna buka te apstraktne analogne projekcije i flickr svetla.

 

 

Izleti su Igor Maršićević i Andreja Milosavljević, post pank duo iz Beograda. Oni svoji stil opisuju kao spoj klasičnog post panka i ranog indija, sa primesama zvuka ruskih bendova poput Utro-a.

 

Sve ovo ćete moći da čujete na koncertu, a uskoro i na njihovom istoimenom ep-u.

 

Preseljenje u Melbourne sredinom 2019. godine, kojeg je svega nekoliko meseci nakon snašla pojava pandemije i najduži i najstroži lockdown na svetu, podstaknuo je rođenje ŽIVE koja je izbacila prvi singl ‘Power’ krajem 2021.godine.

 

Lucija Ivšić aka ŽIVA [ʒîʋa] je hrvatska multimedijska umetnica s trenutnom adresom u Melbourneu, a koja je široj publici poznata i kao osnivačica i frontwomanica benda Punčke.

 

Inspirisana svojim slavonskim nasleđem, Lucijin novi solo muzički projekat spaja moderni zvuk i elektronsku muziku sa zvukovima njenog rodnog kraja, Vinkovaca i kulture unutar koje je odrasla. Naoružana samo jednostavnim audio sučeljem, mikrofonom i laptopom, Lucija izlazi iz svoje komfor zone i nastavlja gurati granice kombinujući elemente trip-hopa, alternativnog R&B-a, witch-housa i elektronske muzike.

 

Džezbollah je dizaster džez kvintet iz Beograda.

 

Ne propustite koncerte vrsnih muzičara u KC Gradu 4. Juna.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Praznični gala koncert “Novogodišnja čarolija” zakazan je za 27. decembar od 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Na uzbudljivo muzičko putovanje publiku će povesti solisti Tamara Rađenović, sopran i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište