fbpx

header

Zicer Inc. predstavlja: Zappaljivanje na Zappi

zappaljivanje-zurka-zappa-barka-2022

Ovog puta dežurni za Zappaljivanje su Nihil, Axle i Trixie, a kao gosti će im se pridružiti i Letnje Smrti i Britni.

 

Nihil je objavio svoj novi album „Šaman Resavski“. Naslov albuma je refererenca na prethodni, ali se zvukom udaljio od pomenutog i istražio neke nove žanrove. Ovom prilikom će pokušati da vam pojasni neke koreografije za nove pesme, ali će vas podsetiti i na neke hitove sa prethodnog album kao i na neke Zicer Inc. hitove.

 

Axle je mlada nada Zicera koja ima sve što ovaj kolektiv traži u artistu. Tu su anđeoski glas, elektronski bitovi, šokantni tekstovi i atletska građa. I on će ovog prilikom predstaviti novi album „diskotejp“ i pokazati vam šta to znači biti partimanijak.

 

Trixie je skriveno sunce trep scene. Omiljene su joj plave buksne i proslave Božića u klubu. Možda je ne znate, ali se po jutru poznajete. Pogađate, i ona ima album prvenac „23“ koji će izvesti premijerno.

 

– Letnje Smrti i Britni su tu da pomognu s čim god. Bilo to uskakanje na versove koje imaju sa svim gore navedenim učesnicima, bilo to skakanje do šanka po rakija+veliko točeno kombo. Možda se late i kontrolera. Možda se ni ne pojave, s njima se nikad ne zna – kažu iz Zappe.

 

Zappaljivanje je zakazano za četvrtak, 30. jun sa početkom u 21 sat na Zappa barci.

 

Karte se mogu kupiti u pretprodaji po ceni od 500 dinara u Zappa Baru u ulici Kralja Petra 41. Informacije na telefo: 064/0108011.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište