fbpx

header

Rambo Amadeus u Kombank Dvorani: Za nekoliko sati počinje spektakl

Rambo-Amadeus

Ostalo je još samo nekoliko sati do onlajn koncerta Ramba Amadeusa u Kombank Dovrani, tačno dve godine posle živog koncerta na istom mestu. Rambovu umetnost i autentični zvuk uvek je užitak slušati, a ovoga puta neće nastupiti sam.

 

Muzičaru će društvo na onlajn sceni praviti sastav Five winnetours, koji će se potruditi da večerašnji muzički performans bude nezaboravan za sve posetioce.

 

Iako ga malo njih poznaje po imenu Antonije Pušić, Rambo Amadeus je muzičar čiji su harizma, talenat i intelekt neponovljivi, a sam za sebe kaže da je poenta biti muzičar i medijski manipulator.

 

Sve je počelo kada je mladi Pušić upisao Prirodno matematički fakultet u Beogradu, na smeru turizmologija, a zbog lokaliteta mesta gde se i danas nalazi ovaj fakultet, Rambo je svirao sa nekolicinom bendova koji su se skupljali baš tu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rambo Amadeus (@_ramboamadeus_)

 

Svoj prvi nastup imao je na Adi Ciganliji, tokom Biciklijade 1985. godine i rekao je da će svirati sve dok bude imao ko da ga razume. Do danas je jasno da ga razumeju mnogi i ima svoju odanu publiku.

 

U stilu muzičara zasigurno će i večeras od 20 časova u Kombank Dvorani biti svega, a najviše kvalitetne muzike, tako da pohrlite ukoliko već niste nabavili svoju kartu za muzički spektakl.

 

Nastup će moći da se prati i onlajn putem platforme entrio.si.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište