fbpx

header

Z-Cat i Atma na Makišu

z-cat-atma-makis-zurka-2022

Nastup Z-Cat i Atma održaće se u 30. jula u Šumskoj stazi na Makišu.

 

Jana je rođena u Rusiji. Njeno psajtrens putovanje počelo je 2003. godine, kada je upoznala Maksima Višnevskog. On joj je ponudio da peva u njegovom projektu (G-Light), nakon što je producirala i objavila nekoliko kolaboracija. Zatim, Jana je odlučila da otvori sopstveni solo projekat – Z-Cat.

 

Godine 2008. je objavila prvu pesmu „Nice Connection“. Zatim je 2009. godine izašao EP „Avaken Stories“ za portugalsku izdavačku kuću Ultravision Records. Album je bio veoma uspešan i tada je počela da putuje i nastupa širom sveta.

 

Istovremeno je nagrađena kao najbolji psajtrens di džej u Rusiji. Z-Cat je objavila svoj debi album „Reflected“ 2013. godine, nakon kojih je osvojila svetsku psajtrens scenu. Njen drugi studijski album „Beyond All Dimensions“ izašao je 2018. godine koji je dugo bio na vrhu top lista. Godine 2019. pridružila se Solartech records sa svojim EP-om „Seagull Jonathan Livingston”.

 

Danas, Z-Cat stvara nove noćne psihodelične stompere sa sopstvenim vokalnim uzorcima, dajući sebi jedinstveniji prodor u žanr.

 

Andrej Oliver Brašoven (Atma) je jedan od pionira elektronske muzike u istočnoj Evropi. Rođen u Transilvaniji, a tehno muziku je počeo da pravi 1991. godine. Nekoliko godina kasnije fokusirao je svoje produkcije uglavnom na goa i trens muziku.

 

Poznat širom sveta po svom jedinstvenom stilu i svojim „full live“ nastupima. Sa više od 18 godina produkcije elektronske muzike i stotinama nastupa uživo na obe scene, Atma je uspeo da se nađe među najuspešnijim imenima na sceni elektronske muzike.

 

Atma je razvio potpuno jedinstven stil trens muzike. Duboke melodije, savršene harmonije, psihodelični zvuci i basovi, to je njegova „nova definicija“ trance dens muzike.

 

Na međunarodnoj sceni svirao je na festivalima i žurkama širom sveta: Dubai (U.A.E), Nemačka, UK, Švajcarska, Austrija, Danska, Italija, Bugarska, Rumunija, Makedonija, Srbija, Čile, Irska, Španija, Slovačka, Češka Republika , Poljska, Mađarska, Portugal, Rusija, SAD, Grčka, Turska, Švedska.

 

Ulaznice za žurku Z-Cat i Atma će se uskoro naći u prodaji.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište