fbpx

header

Whitesnake poručio: Vidimo se na Tašmajdanu!

Zaljubljenici u najlepše rok balade i hard rok osamdesetih godina, imaće čast da na bini Tašmajdana prisustvuju jednom od poslednjih kocerata planetarno popularne grupe „Whitesnake“. Pevač popularnog hard rok benda David Coverdale, rešio je da održi oproštajnu turneju širom sveta, a 6. jula najavljen je koncert u Beogradu.

 

Maestralni Coverdale, poznat po fantastičnom glasu i multi platinastim hitovima, odlučio je da se oprosti od publike na vrhuncu karijere.

 

„Neizmerno se radujemo koncertu na Tašmajdanu 6 jula 2022! Pridružite nam se u slavlju svega onoga što Whitesnake predstavlja skoro 50 godina – čast i privilegija mi je što sam uvek nastupao sa najboljim muzičarima, pred milionima ljudi širom sveta koji su me pratili i podržavali na ovom neverovatnom putovanju! Vreme je da stavim tačku na 5 dekadentnih, fascinantnih i reptilskih dekada, a oproštaj bez Beograda jednostavno nije moguć!“, naveo je on.

 

Predvođeni legendarnim Glennom Hughesom, basistom i Koverdejlovim saborcem iz Deep Purple dana, The Dead Daisies su izjavili da su počastvovani što će upravo beogradskim koncertom uveličati Dejvidov oproštaj od karijere duge skoro 50 godina.

 

 

Whitesnake i Deep Purple fanovi uveliko spekulišu o šansi da dvojica rock’n’roll giganata nastupe zajedno na jednom od biseva, što ulaznice za ovaj koncert čine još traženijim. David Coverdale obratio se i publici u Srbiji sa rečima punim emocija i to nekoliko meseci pred oproštajni koncert.

 

Poruku popularnog pevača pogledajte u videu ispod:

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište