fbpx

header

Viva Vops objavili novi singl „Rasprodaja sreće“

Viva-Vops-singl-2022

Beogradski bend Viva Vops je objavio video spot za numeru „Rasprodaja sreće“. Ovaj bend je prepoznatljiv po smelom kombinovanju različitih muzičkih pravaca.

 

– Da l’ će pobediti Paja Patak ili Miki Maus? Sve je to jedan isti Diznilend, a mi ga vidimo na ovaj način! – napisali su članovi benda tim povodom na svojoj Fejsbuk stranici.

 

Tonski snimatelj pesme je Aleksandar Ćurčić koji je radio i mix i mastering. Autori spota su Marko Đukić i Branka Glavonjić.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VIVA VOPS (@vivavops)

 

Beogradski bend Viva Vops osnovan je 2016. godine. Čine ga muzičari koji se godinama bave alternativnom muzikom. Na vokalu su Aleksandar Ćurčić i Marko Janković, dok je Marko Trajkovski DJ i na klavijaturama. Giratista je Nikola Živanović, za bubnjevima je Dušan Kalinić, a bas svira Miroljub Antić.

 

Od osnivanja do danas, nastupali su na gotovo svim najznačajnijim muzičkim festivalima u Srbiji i regionu. Upravo zato ih zasluženo prati epitet koncertne atrakcije. Ubedljivi i upečatljivi scenski nastupi dva frontmena, pojačani žestokom svirkom benda, čine ovaj sastav nesvakidašnjim i originalnim.

 

Na njihovom repertoaru su gotovo ravnopravno zastupljene i energične pesme i balade. Zvuk ovog sastava muzički znalci opisuju kao „jedinstvenu fuziju repa, panka, roka, metala i popa“.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište