fbpx

header

VIS Limunada u ljubavnom okršaju na teniskom terenu

VIS Limunada

Novi singl i spot grupe VIS Limunada donosi priču o toksičnoj ljubavi prikazanu kroz različite situacije iz ženske perspektive.

 

PartyVerse festival 28. maja na Adi Ciganliji

 

Nakon zapaženog nastupa na Pesmi za Evroviziju 22, VIS Limunada objavljuje novi singl sa video spotom kojim najavljuje dugo očekivani studijski album koji će objaviti na jesen ove godine.

 

Vis Limunada

Vis Limunada, foto promo

 

Pesmu pod naslovom „Bolje je što nismo više zajedno“ predvodi energični ženski vokal – Marija Кovačina koja u spotu tumači glavnu žensku ulogu dok ulogu njenog ljubavnog partnera tumači kolega iz sastava Miodrag Ninić Miki.

 

Spot članove sastava stavlja u nesvakidašnje situacije koje se na duhovit način odnose prema sadržaju teksta. Кonačni ljubavni okršaj protagonista predstavljen je kroz situaciju teniskog meča u okviru kog ćemo otkriti zašto je to bolje što nisu više zajedno. Tekst pesme govori iz perspektive savremene žene, o pravu i obavezi na uzajamno uvažavanje i podršku u ljubavnom odnosu te emancipaciji od shvatanja romantične veze po kome je žena obavezna da partneru pruža bezuslovnu podršku i prihvata zanemarivanje.

 

Video spot potpisuju rediteljka Jelena Tvrdišić, direktor fotografije Vladimir Pavić i kostimografkinja Olja Marković, dok su za scenario i koncept spota bili zaduženi Miodrag Ninić i Jelena Tvrdišić. Autor muzike, teksta i aranžmana je Vladimir Živković.

 

U nastavku poslušajte novu pesmu :

 

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište