fbpx

header

Virtuoz na gramofonu Janeret u Ben Akibi

Janerat-Ben-Akiba-2022

U okviru Morning Tales serijala, stiže DJ koji je jedno od vodećih imena francuske minimal i haus scene. Mikael Janeret je pravi virtuoz na gramofonima i jedan od glavnih izvođača sa Yoyaku etikete iz Pariza.

 

Svojim produkcijskim i dj veštinama, Janeret je uspeo da stvori sopstveni muzički identitet. DJ je time pridobio publiku i nastupao u najboljim klubovima i festivalima širom sveta.

 

Domaća podrska i ovoga puta ne izostaje. Rezident Nemax ovoga puta zadužen je za intro set, a u gostima je prvi put Kid Kimi.

 

Kid Kimi se već deceniju unazad izdvaja po posebnom muzičkom spektru. U svojim setovima eksperimentiše sa najrazličitijim žanrovima, u skladnoj fuziji ambienta, deep-a, dub-a, house-a i techno zvuka.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ben Akiba Beograd (@benakibabeograd)

 

Francuski lejbl „Yoyaku“ postao je mala komuna nakon što je otvorio prodavnicu ploča u Parizu pre nekoliko godina. Tu se mogu pronaći razni „vinyl only“ dragulji limitiranih serija izdanja kao i pregršt onlajn izdanja pažljivo probranih etiketa čiju distribuciju oni zastupaju.

 

Klub će za ovu specijalnu priliku biti redizajniran novim light konceptom i 3D mappingom. Kao i do sada, kapacitet događaja biće ograničen na samo 250 ljudi.

 

Događaj se održava u petak, 18. marta u klubu Ben Akiba sa početkom u 22 časa.

 

Ukoliko želite da obezbedite svoje mesto za treći Morning Tales događaj, potrebno je da pošaljete svoje ime i prezime i broj telefona na sledeći email – morningtalesevents@gmail.com.

 

Rezervacija važi do 1 sat iza ponoći i obezbeđuje vam siguran ulaz do tada. Nakon toga, ukoliko je kapacitet kluba popunjen, ulaz neće biti moguć sve dok se ne oslobodi mesto bez obzira na rezervaciju. Dođite ranije kako bi izbegli gužve na ulazu i dali podršku domaćim izvođačima.

 

Karte su u pretprodaji, a prvih 50 najbržih koji se jave Ben Akibi dobiće ulaznice po promo ceni. Karta za celu noć košta 1.000 dinara, dok je karta od 4 sata do kraja večeri – 500 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište