fbpx

header

Violinista Nemanja Radulović 4. februara na Kolarcu

nemanja-radulovic

Svetski, a naš Nemanja Radulović 4. februara održaće koncert u Kolarčevoj zadužbini. Na svojoj violini sa kojom je obišao zemaljsku kuglu pred beogradskom publikom izvešće dela Mocarta, Betovena, Čajkovskog i Ravela.

 

-Ako želite da slušate muziku ovih besmrtnih kompozitora, i ako se nalazite negde u blizini, dobrodošli ste. Srećna vam Nova godina – napisao je Nemanja Radulović na svojoj Fejsbuk stranici najavivši pritom narednu turneju po Evropi za januar i februar.

 

Na beogradskom koncertu Radulović će nastupiti kao solista sa Beogradskom filharmonijom uz ruskog dirigenta Daniela Raiskina, a na programu će biti dela kompozitora Petra Iljiča Čajkovskog.

 

Nemanja Radulović je imao dva rasprodata koncerta na Kolarcu početkom jeseni 2020, a poslednji put je svirao na svečanom otvaranju festivala BEMUS, u istoj dvorani u oktobru 2021, takođe sa Beogradskom filharmonijom.

 

Čuveni violinista godinama živi u Parizu odakle će i početi turneju u „Teatru Šanzelize” gde će 11. januara biti deo ansambla za rođendansku zabavu čuvene harfistkinje Mariel Nordman, koja će napuniti 80 godina 24. januara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište