fbpx

header

Vikend otvaranja Barutane: Jimi Jules b2b Kristijan Molnar

Vikend-otvaranja-Barutana-Jimi-Jules-b2b-Kristijan-Molnar-2022

Samo za vikend otvaranja devete sezone kluba Barutana, publika će moći da posluša ekskluzivno pripremljen b2b set.

 

Muzičar i andergraund DJ Jimi Jules nastupiće prvi put u Barutani zajedno sa Kristijanom Molnarom, jednim od miljenika regionalne publike. Ovim se Jules vraća u Beograd da otvori sezonu letnjih žurki na Kalemegdanu zajedno sa Molnarom.

 

Jimi Jules je u novembru prošle godine objavio hit singl „My City’s on fire“. Tada je najavio i album „+“ koji je objavljen krajem marta meseca za Dixonov Innervisions lejbl.

 

Jules je stekao diplomu Univerziteta Umetnosti u Cirihu, gde se specijalizovao za miks i produkciju. Najpre je izražavao svoje živopise emocije na trubi, a kasnije i na bas tubi, a onda je prešao i na vokal. Tokom studija, Jules je pokazao izuzetne veštine kao live izvođač elektro benda Le Dompteur. Istovremeno je gradio reputaciju oko kultnih DJ setova u klubu Hive u Cirihu, gde je imao rezidenturu.

 

Nakon što se preselio u Berlin, evropsku prestonicu elektronske muzike, ubrzo je dobio rezidenturu u čuvenom klubu Watergate. Jimi Jules je nastupao po najvećim klubovima i festivalima i izdao veliki broj top 10 traka. Može se reći da je njegovo putovanje kroz mistični svet umetničke kreacije tek na početku.

 

Kristijan Molnar poznat je po svojim nastupima za celu noć i, radijskoj emisiji Kristalizacija koja se trenutno emituje na Radio Beogradu 202. Znamo ga i po tome što se u njegovim setovima može čuti širok spektar muzike.

 

Svoju muzičku karijeru Molnar je započeo radijskom emisijom Christallization Radio Show koja je nastala iz skromne želje za promovisanjem sveže elektronske muzike slušaocima radija. Od njegovih nastupa se mogu izdvojiti Stereotip, zatvaranje Dance Arene, Sonus festival, Lovefest, Sea Dance, GEM Fest, H A ï K U u Parizu, Zukunft u Cirihu, The Block u Tel Avivu, Charlie u Minhenu i Boiler Room session na 20/44. Delio je pult sa velikim brojem svetski poštovanih imena kao što su: Black Coffee, Jeff Mills, Seth Troxler, Tale of US, David August, Âme, Roman Flügel, Dixon, Job Jobse, Rebolledo, Morphosis, Rødhåd, Jennifer Cardini, Red Axes.

 

Vikend otvaranja u Barutani zakazan je za petak 13. maj.

 

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme i Gigs Tix i Ticket Vision. Cena za regulatne karte je 990 dinara, a za VIP 1.390 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište