fbpx

header

Veliki beogradski koncert grupe Repetitor

Repetitor

Grupa Repetitor objavila je album ,,Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji“ pre više od godinu dana.

 

Prazan prostor koji je bio prisutan između benda i publike konačno će biti popunjen: u letnjoj bašti kluba Drugstore 11. juna 2022. kada Beograđane konačno očekuje veliki solistički koncert Repetitora.

 

Bojana Vunturišević za Rebelgrade: Malo se bojim svojih pesama

 

Od poslednjeg samostalnog nastupa u rodnom gradu benda prošlo je tri pune godine, a bili su onemogućeni i da koncertno promovišu hvaljeni aktuelni album. Odlučili su da prekinu koncertnu tišinu junskom večeri za pamćenje.
Veliki beogradski koncert Repetitora održaće se ciljano u klubu Drugstore:

 

,,To je Meka noćnog života Beograda i klub koji je u svoje prostorije primio nekoliko bitnih mladih bendova nakon izbacivanja iz Bigza“, objašnjava bend svoju odluku u odabiru prostora.

 

Rekli su o bendu „Repetitor“

 

,,Nateraju vas da se iznova zaljubite u gitarski rok i verovatno su trenutno najbolji gitarski bend na planeti“ – rekao je Džon Rob, The Membranes, Louder Than War.

 

,,Malo je bendova s ovih prostora koji su u proteklom desetljeću izgradili kultni status i uz to prigrlili toliko verne publike kao beogradski Repetitor“ – kaže Ravno do dna.

 

Bend Repetitor

Bend Repetitor

 

“Prazan prostor među nama”

 

Albumom ,,Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji“ Repetitor je u uspeo da opiše potrebu za emotivnom bliskošću izazvanu socijalnom distancom. Zato se u klubu Drugstore 11. juna očekuje sirova energija – eksplozija svih nagomilanih osećanja.

 

Gosti Repetitora biće grupa Balans iz Ljubljane, koja eksperimentiše u art punk/bunkerpop okvirima i predstavlja odličan uvod u ovu posebnu noć. Pažnju beogradske publike su već skrenuli autorskom saradnjom sa grupom Klotljudi i kolektivom Krava 22 na projektu New Balkan Wife.

 

Prvih 150 ulaznica po promo ceni od 1.000 dinara već je dostupno online i na svim prodajnim mestima Tickets.rs i Gigstix, kao i u Zaokretu (Cetinjska 15). Redovna cena ulaznica u pretprodaji biće 1.200 dinara, dok će na samom ulazu u baštu Drugstore-a, na veče koncerta, koštati 1.500 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište