fbpx

header

Veče Elvisa Prislija i pojekcija filma o „kralju rokenrola“

U sredu, 22. juna, u MTS dvorani biće priređeno „Veče Elvisa Prislija“, kada će nastupi Filip Žmaher, a biće prikazana i pojekcija filma o „kralju rokenrola“.

 

U večeri kada je sve u znaku muzičke ikone rokenrola, vremeplovom će se mnogi posetioci podsetiti lika i dela jednog od najvećih miljenika žena koje je svet ikada upamtio. Svojom neodoljivom harizmom, autentičnom pojavom, iza sebe je ostavio numere za sva vremena.

 

Povodom premijere biografskog filma Oskarom nominovanog reditelja Baza Lurmana, publika će imati prilike da pogleda ostvarenje o trnovitom putu Prislija kao uspehu. U filmu glavnu rolu tumači Ostin Batler, a pored njega će se naći i oskarovac Tom Henks.

 

Pre same projekcije, Filip Žmeher zajedno će sa svojim bendom izvesti mnoge pesme iz Elvisovog bogotog muzičkog opusa.

 

Filmu ćete imati prilike da vidite sve o muzici i životu Elvisa Prislija, a sve kroz prizmu njegovog komplikovanog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom. Priča duboko zadire u složenu dinamiku njihovog odnosa koja se proteže kroz 20 godina, od Prislijevog uspona, pa sve do vrhunca njegove slave bez presedana. U središtu tog putovanja je i odnos sa jednom od najznačajnijih i najuticajnijih osoba u Elvisovom životu, Prisilom Prisli.

 

U nastavku teksta pogledajte trejler o biografskom filmu Elvisa Prislija i obavezno posetite „Veče Elvisa Prislija“.

 

 

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište