fbpx

header

U drugačijem izdanju: Akustični koncert grupe Negative

negative-akustični-koncert-2022

Beogradski bend Negative prvi put u svojoj 23-godišnjoj karijeri da pravi akustični koncert.

 

Kada su u pitanju živi nastupi, publika je navikla izuzetno čvrst i moćan rok zvuk koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Bogat stvaralački opus benda su obeležile neke predivne i veoma popularne balade.

 

Kako su sada već zreo i iskusan bend, vreme je da na svoju listu upišu i jedan unplugged nastup.

 

Sada se očekuje i nekoliko gostiju koji će dodatno obogatiti ovaj performans. Poznajući Ivanine vokalne sposobnosti i muzikalnost momaka iz benda, koncert će biti za pamćenje.

 

Grupa Negativ je osnovana 11. aprila 1999. godine. Album „Negative“ pojavio se u decembru 1999. godine pod etiketom izdavačke kuće Automatik. Prvim singlom „Ja bih te sanjala“ sastav skreće pažnju svih medija i šire publike na sebe.

 

Sastav ubrzo dokazuje da je krajnje dosledan zvuku koji predstavlja i u periodu od dve i po godine svira preko 200 koncerata širom bivše Jugoslavije.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Negative (@negative___official)

 

Sa buntovničkim stavom i energijom momaka iz sastava i Ivaninim glasom, Negativ postaje jako popularan kako kod mlađe tako i kod starije publike. Težili su da zauzmu mesto jednog od najboljih domaćih muzičkih sastava.

 

Posle petogodišnje pauze, u proleće 2019. godine, bend je najavio nastup na Beogradskom festivalu piva. Koncert je izveden pred oko 100 hiljada ljudi u noći između 16. i 17. avgusta. Bend je krajem godine u Beogradu sa dva rasprodata koncerta obeležio 20 godina rada u Bitef Art Cafeu, a potom i u susednim zemljama.

 

Akustični koncert grupe Negative biće održan 1. aprila u Bitef Art Cafeu.

 

Ulaznice su za stajanje i važe uz poštovanje svih aktuelnih mera. Mogu se kupiti na sajtu Tickets.rs po ceni od 1.500 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište