fbpx

header

U drugačijem izdanju: Akustični koncert grupe Negative

negative-akustični-koncert-2022

Beogradski bend Negative prvi put u svojoj 23-godišnjoj karijeri da pravi akustični koncert.

 

Kada su u pitanju živi nastupi, publika je navikla izuzetno čvrst i moćan rok zvuk koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Bogat stvaralački opus benda su obeležile neke predivne i veoma popularne balade.

 

Kako su sada već zreo i iskusan bend, vreme je da na svoju listu upišu i jedan unplugged nastup.

 

Sada se očekuje i nekoliko gostiju koji će dodatno obogatiti ovaj performans. Poznajući Ivanine vokalne sposobnosti i muzikalnost momaka iz benda, koncert će biti za pamćenje.

 

Grupa Negativ je osnovana 11. aprila 1999. godine. Album „Negative“ pojavio se u decembru 1999. godine pod etiketom izdavačke kuće Automatik. Prvim singlom „Ja bih te sanjala“ sastav skreće pažnju svih medija i šire publike na sebe.

 

Sastav ubrzo dokazuje da je krajnje dosledan zvuku koji predstavlja i u periodu od dve i po godine svira preko 200 koncerata širom bivše Jugoslavije.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Negative (@negative___official)

 

Sa buntovničkim stavom i energijom momaka iz sastava i Ivaninim glasom, Negativ postaje jako popularan kako kod mlađe tako i kod starije publike. Težili su da zauzmu mesto jednog od najboljih domaćih muzičkih sastava.

 

Posle petogodišnje pauze, u proleće 2019. godine, bend je najavio nastup na Beogradskom festivalu piva. Koncert je izveden pred oko 100 hiljada ljudi u noći između 16. i 17. avgusta. Bend je krajem godine u Beogradu sa dva rasprodata koncerta obeležio 20 godina rada u Bitef Art Cafeu, a potom i u susednim zemljama.

 

Akustični koncert grupe Negative biće održan 1. aprila u Bitef Art Cafeu.

 

Ulaznice su za stajanje i važe uz poštovanje svih aktuelnih mera. Mogu se kupiti na sajtu Tickets.rs po ceni od 1.500 dinara.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada
radionica-fotografije-2022
Besplatna radionica fotografije za mlade
ensh-niko-nikolic-kvaka-22
Ensh + Niko Nikolić koncertom u Kvaka 22
Thrift-Market-kvaka-22-2022
Treći Thrift Market u prostoru Kvaka 22
nft-miodrag-pejakovic-it-2022
IT inženjer Migabajt objašnjava kako do zarade od NFT

Pozorište