fbpx

header

U Barutani nastupaju Traumer, Mela Di i Demuja

traumer-mella-dee-barutani-2022

U Barutani, ove nedelje, su zakazani nastupi DJ-a Mela, Demuje i Traumera.

 

U petak, 17. juna, tehno i haus producent iz Velike Britanije Mela Di nastupa prvi put u Beogradu. Zajedno sa njim će se za pultom naći austrijski producent Demuje, uz domaću podršku Runija i Ive Arifaj.

 

Mela Di je poznat po svom klupskom hitu „Techno Disco Tool“ iz 2017. godine. Njegovu veliku kreativnost pokazuju i najnovija izdanja kao što su „Love It Or Not“ i „Whistle Posse Spangled In The Corner“. On je „Circoloco“ ljubimac, a njegov Essential Mix i Boiler Room set obezbedili su mu turneje širom sveta.

 

Demuja je već dugi niz godina veoma ugledno ime na svetskoj klupskoj sceni moderne elektronske muzike. Dobio je priznanja od strane mnogih vodećih svetskih. Njegov zvuk se kreće između house-a, diska i elektra. Broji čak preko 20 miliona pregleda samo na YouTube-u i Spotify-u.

 

Predstavnik pariske andergraund scene, producent i DJ Traumer u subotu 18. juna u Barutanu doneće svoj hipnotizirajući minimal haus zvuk. Te večeri lokalnu podršku će mu pružiti Nemax i Mina Poznanović.

 

Tvorac planetarnog mega hita „Hoodlum“, široj publici je poznat po tvrđem zvuku. U njegovom opusu može pronaći sve, od minimala i mikrohausa, preko medoličnih dip haus i džezi zvukova pa sve do beskompromisnog tehna

 

Poslednju nedelju juna meseca obeležiće koncert popularnog repera Vojka V, kao i trodnevni Let’s Mix It festival. U okviru festivala će prve večeri nastupiti legendarni producent i DJ Funk D’Void, Mina Poznanović i polufinalisti Let’s Mix It takmičenja. Drugo veče festivala rezervisano za novo lice tehno industrije DESNA-u, The+ i polufinaliste Let’s Mix It takmičenja. Na zatvaranju festivala nastupiće Ilija Djokovic, Dakissa, Katalina i finalisti ovogodišnjeg Let’s Mix It takmičenja, kada će ujedno biti i proglašen pobednik ovog izdanja.

 

Početak jula rezervisan je za Easy Tiger Party čiji je domaćin Marko Nastić. Specijalni gost će biti legendarni Parižanin Dajd Saundorom, deo trija Apollonia, kao i za live nastup berlinkog producenta Bena Böhmera. Do kraja sezone, Barutana će ugostiti veterana elektronske scene Nika Vorena, kao i tehno izvođače sa Drumcode etikete – Barta Skilsa i Raksona.

 

Ulaznice za žurke u Barutani su u prodaji putem Cooltix onlajn, i na prodajnim mestima Gigs Tixa i Ticket Visiona.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište