fbpx

header

Tri nove verzije pesme „Vacation“ koje su prave letnje himne

DH-VACATION-2022

Ponovo je ono doba godine kada se sa prvim toplotnim talasom vraćamo na more, u vikendice ili naše omiljene letnje klubove. Sa rekordnih 5 milijardi strimova, „Vacation“ Dirty Heads-a postala je svetska himna letnjih odmora.

 

Ove letnje sezone Dirty Heads su se udružili sa DJ Kølom, DJ Wilson-om i Smokin’ Jack Hill-om. U pitanju su dva nova plesna remiksa, koja su već napredovala na klupskim top listama. Za one koji više vole da sede na plaži oko vatre, bend je takođe objavio akustičnu verziju.

 

VACATION-WILSON-2022-min-min

Grupa Dirty Heads pod uticajem rege zvuka, objavila je novu akustičnu verziju svog ogromnog, ovog globalnog hita. Trenutno se može pohvaliti sa preko 378 miliona strimova i više od 5 milijardi ukupnog puštanja na svim platformama društvenih medija. Pesma je zaživela na TikTok-u nakon što je izazov #VacationTransition postao viralan.

 

 

Bend redefiniše zvuk južne Kalifornije od 2003. godine. Sada je sarađivao sa platinastim producentom Borgeous-om na remiksu Dirty Heads „Vacation (Borgeous Remix)“.

 

kola-vacation-2022

Prvobitno objavljena 2017. godine, pesma je ponovo oživela 2021. godine. Od tada je ponovo osmišljena sa saradnicima kao što je Pat Monahan iz Train-a, zatim u dvojezičnom špansko/engleskom remiksu sa latino muzičkom senzacijom Jonom Z-om pod nazivom „Vacation Y Vacaciones“ (Dirty Heads (feat. Jon Z).

 

„Vacation (Acoustic)” je sada dostupan za streaming i preuzimanje na ovom linku. Slušajte „Vacation (Wilson & Smokin’ Jack Hill Remix)” klikom ovde i „Vacation (KøLA Remix) na linku ovde.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Majsl Teler
Od štrebera do zavodnika: Kako je Majls Teler ukrao ženska srca u hit filmu “Top Gan – Maverik”
The-Real-McKenzies-Zappa-Barka-2022
The Real McKenzies na Zappa Barci
ellen-allien-barutana-2022
Berlinska tehno zvezda Ellen Allien u Barutani
wine-platz-fest-2022
Beogradska nedelja vina i Wine Platz Fest
dokumentarna-serija-o-kevinu-spejsiju-2022
Snima se dokumentarac o Kevinu Spejsiju

Pozorište