fbpx

header

TMRW konferencija: EXIT lansira NFT kolekciju sa Maceom Plexom

EXIT-TMRW-Maceo-Plex-2022

EXIT festival i jedan od vodećih producenata elektronske muzike Maceo Plex lansiraće specijalnu NFT kolekciju tokom TOMORROW konferencije. TMRW konferencija će biti održana od 13. do 15. maja u Belexpocentru u Beogradu.

 

Kolekcija će biti predstavljena 14. maja na panelu na kojem će govoriti Maceo Plex. Na tom panelu će pored Plexa govoriti i Maria May, agentkinja Davida Guette i drugih velikih svetskih izvođača. Prisutnima će se obratiti i osnivač Exita Dušan Kovačević, koji je proglašen jednim od najuticajnijih ljudi muzičke i manifestacione industrije Evrope. Te večeri, na istoj lokaciji biće održana ekskluzivna žurka koju će predvoditi Maceo Plex.

 

Osim kolekcije sa Maceo Plexom koja dolazi pod nazivom „SHADES“, EXIT će predstaviti i kolekciju „HEADPHONES“. Ta kolekcija donosi Exitov prvi logo iz 2001. godine, ovog puta u 3D verziji. Tu je i poklon kolekcija „TRIBE“, namenjenu prvim članovima Exitove Discord zajednice. I kolekcija „WINGS“ će biti lansirana. Kreirana je u saradnji sa Christinom Carmelom, južnoafričkom pilotkinjom i aktivistkinjom za prava žena u avijaciji.

 

U skladu s Exitovom filozofijom da su iskustva uživo nezamenljiva, glavna karakteristika Exitovih NFT kolekcija je multidimenzionalnost. Osim mogućnosti korišćenja 3D slušalica, naočara i krila u novom digitalnom univerzumu, ove kolekcije će sa sobom nositi i neka od najboljih „živih“ festivalskih iskustava.

 

Vlasnici Exitove NFT digitalne umetnosti imaće priliku da dožive sam festival kao retko ko do sada. To su ekskluzive poput pristupa bini Dance Arene, druženja sa svetskim zvezdama, tajnih žurki na skrivenim lokacijama na Tvrđavi. Očekuju se i druga iznenađenja, kao mogućnost online nastupa Maceo Plexa i drugih svetskih zvezda na njihovoj privatnoj žurci.

 

Sve informacije o Exitovim NFT kolekcijama, kupovini i načinu mintovanja mogu se pronaći na zvaničnoj NFT stranici Exita.

 

Posetioci TMRW konferencije će imati priliku da se prvi put u Srbiji upoznaju i sa impresivnim Exitovim VR projektom. Njega čine poznate festivalske lokacije snimljene 8K 360 VR kamerom. Ovaj VR prikaz Exita je premijerno predstavljen na Svetskoj izložbi Expo Dubai u sklopu Srpskog paviljona. Jedinstveni audio-vizuelni sadržaj omogućava da se kroz njega EXIT festival iskusi sa mesta koja nikome nisu dostupna. Tu su i ambijenti hrama elektronske muzike i jutra za pamćenje iz VIP zone, dunavskog Varandinskog mosta, glavne kapije i raskrsnice koja vodi do festivalskih bina i zona.

 

U prodaji je veoma ograničen broj ulaznica za ekskluzivnu žurku na kojoj će nastupiti Maceo Plex. Mogu se kupiti po ceni od 2.490 dinara za premium ulaznice i 4.990 dinara za premium VIP ulaznice, putem Gigs Tix prodajne mreže.

 

Takođe, svi Exitovi fanovi imaju mogućnost da uz promo kod EXIT@TMRW ostvare 20 odsto popusta na cenu ulaznice za celokupnu TMRW konferenciju. Ulaznice su dostupne putem zvanicne stranice TMRW konferencije.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Praznični gala koncert “Novogodišnja čarolija” zakazan je za 27. decembar od 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Na uzbudljivo muzičko putovanje publiku će povesti solisti Tamara Rađenović, sopran i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište