fbpx

header

The Dead Daisies uputili specijalnu poruku fanovima u BG

The-Dead-Daisies-koncert-2022

Na radost naše publike, Beograd je ovog leta domaćin svetskim bendovima na njihovim aktuelnim turnejama. Whitesnake i The Dead Daisies su jedni od njih.

 

Nakon Iron Maiden, fanovi se uveliko pripremaju za oproštajni koncert legendarnog Davida Coverdalea i njegovih Whitesnake. Koncert se održava 6. jula na Tašmajdanskom stadionu.

 

Kao specijalni gosti nastupiće čuveni Davidov saborac iz Deep Purple dana Glen Hughes sa svojim The Dead Daisies. Ushićeni što će imati priliku da sviraju pred našom publikom, bend je snimio specijalnu poruku za svoje obožavaoce.

 

– Dolazimo kod vas ovog leta u okviru evropske turneje. Nestrpljivi smo da se pojavimo na SRC „Tašmajdan“ sa Whitesnake-om u Beogradu u sredu 6. jula. I ne zaboravite da poslušate naš novi singl „Radiance“. Vidimo se uskoro – poručio je bend.

 

The-Dead-Daisies-koncert-2022

Foto: Promo

 

Inače, ovaj bend je trenutno u žiži interesovanja muzičke scene. Izdali su novi singl i spot „Radiance“, posebno snimljen u metaverse tehnologiji.

 

Glen Hughes i ekipa su samim tim pioniri u korišćenju Avakin Life 3D Virtual World aplikacije. Time će moći virtuelno da se druže sa svojom publikom putem posebno kreiranih avatara.

 

Ulaznice za Whitesnake/The Dead Daisies koncert na Tašmajdanu su pred rasprodajom. Mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigstixa.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište