fbpx

header

Svečani koncert povodom Dana Vojske Srbije

klavir

U okviru obeležavanja Dana Vojske Srbije, Revijski orkestar i Mešoviti hor Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“ prirediće 18. aprila od 20 časova koncert u beogradskoj MTS dvorani.

 

Uz soliste iz Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički”, kao gosti koncerta nastupiće i muzičke grupe „Legende“ i „Neverne bebe“.

 

Orkestrom i horom dirigovaće Кatarina Božić i major Igor Mitrović, dok će solisti biti soprani Biljana Vasiljević Mitrović i Marijana Radosavljević, tenori Dragan Milanović i Zoran Кnežević i baritone Svetozar Vujić, kao I Duško Stamenković na klarinetu.

 

Posetioci koncerta biće u prilici da uživaju u zvucima tradicionalne i popularne muzike za sve generacije, od nezaobilaznog “Marša na Drinu” i poznatih koračnica kao što je “Miloš Veliki”, preko čuvenih “Igrale se delije”, “Vila sa Кošara” i “Ovo je Srbija”, do hitova kao što su “Zemljo moja”, “Grudi balkanske” i “Prijatelji zauvek”.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Praznični gala koncert “Novogodišnja čarolija” zakazan je za 27. decembar od 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Na uzbudljivo muzičko putovanje publiku će povesti solisti Tamara Rađenović, sopran i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište