fbpx

header

Struka i Mikri predstavljaju „Pimpovanje“

Struka-Pimpovanje-Mikri-Maus-2022

Grupa Prti Bee Gee jedan je od najuticajnijih hip-hop sastava u Srbiji i u regionu. Predstavnik Prti Bee Gee ekipe, Mikri Maus, gostuje u novom singlu „Pimpovanje“ repera Struke.

 

Dinamičnu prolećnu sezonu lejbl „Honey Money Gang“ (HMG) najavljuje upravo singlom „Pimpovanje“.

 

Struka je rekao da je to još jedna u nizu njegovih pimp komedija ili možda tragikomedija. Producent „Dreamer In The Cut“ nas je zvukom vratio u devedesete, u G-funk eru. Tu je i Mikri iz Prti Bee Gee-a sa kojim je Struka planirao ovakvu kolaboraciju godinama unazad.

 

 

– On je jedini za kog sam smatrao da može da mi parira u ovom žanru i ispostavilo se da sam bio u pravu. Lagan vajb, zabavna traka, nadam se da će je ljudi tako i doživeti. Možda će i povrediti nečija osećanja, ne znam, ne bih voleo da se to desi, ali i ako se desi, f*ck it, ovo je ipak hip-hop. Shout-out za Trendy Toonz-a i Inzoomniju koji su bili zaduženi za vizuale – izjavio je Struka.

 

Singl „Pimpovanje“ poseduje sve atribute vanvremenske hip hop teme. U šaljivom maniru govori o „jeftinoj ljubavi“, njenoj manipulaciji i životu na ulici.

 

Pesma „Pimpovanje“, Struka feat. Mikri Maus, je od 11. marta dostupna na svim striming servisima, kao i You Tube kanalu HMG.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište