fbpx

header

Stiže nam novi Apgrade, a sa njim i Solomun!

Solomun-apgrade-luka-beograd-2022

Solomun se vraća u srpsku prestonicu ovog septembra, u prostoru Luke Beograd. Stiže pet godina nakon njegovog poslednjeg, maratonskog DJ seta na Apgrade vikendu u rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu.

 

Posebno veče u Luci Beograd, obeležiće i nastupi Tijane T, jednog od najprepoznatljivijih srpskih DJ imena na svetskoj klupskoj sceni. Tu je i Marijana Felvera, jednog od najcenjenijih i najuticajnijih zagrebačkih DJ-eva.

 

Karijera Mladena Solomuna, muzičara, autora i DJ-a poreklom sa Balkana, u neprekidnom je zenitu od sredine prošle dekade. Ogromnu globalnu popularnost potvrđuju i četiri DJ Awards titule za najboljeg producenta i DJ-a. Na tragu albuma „Nobody is not loved“, čiju je promociju nedavno krunisao spektakularnim setom na istoimenom festivalu, Solomunova muzička selekcija sve više gravitira spektru u kojem dominira tradicionalni house zvuk. Obojena je tonovima eksluziviteta novije produkcije, ali i energijom neočekivanih klasika. Beogradska publika bi mogla da očekuje upravo to i na njegovom predstojećem Apgrade nastupu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Solomun (@solomun)

 

Zbog konstantih bukinga i nastupa širom sveta, ovo će biti jedna od retkih prilika da publika u Beogradu čuje jedinstvenu selekciju Tijane T. Njenim setovima dominira acid zvuk uz house, breakbeat i electro.

 

Za Felvera, koji je tokom duge karijere oblikovao hrvatsku i regionalnu scenu kao izvođač, organizator i idejni tvorac brojnih događaja i manifestacija. Ovo će biti debi nastup na Apgrade događajima.

 

Ograničen broj karata po prvoj promotivnoj ceni od 1.790 (regular) i 2.690 dinara (VIP). Možete ih kupiti putem sajta cooltix.rs, kao i na svim Gigs Tix i Tickets prodajnim mestima.

 

Informacije, fotografije i video materijali sa prethodnih Apgrade žurki i festivala dostupni su na sajtu Apgrade-a.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište