fbpx

header

Stereo Banana novim singlom najavila treći album

stereo-banana-hare-hare-2022

Muzička senzacija iz Niša, Stereo Banana, objavila je u svom prepoznatljivom maniru singl „Hare Hare“. U animiranom spotu pratimo svemirske doživljaje Naopaka i Nemusa širom galaksije dok šire spoznaje Kugfuzije.

 

Na radost brojnih ljubitelja njihovog zvuka, nastavili su da se igraju rečima i muzičkim žanrovima.

 

– „Hare Hare“ je singl koji najavljuje naš dugo očekivani treći album. Jedva čekamo da sve to izađe, ne možemo više, izgoresmo. Pesma najavljuje blago drugačiji zvuk u odnosu na naša prethodna izdanja, ali je suština manje-više ista. Album „Niške strasti“ izlazi vrlo brzo nakon singla, tako da pratite, sviđajte, delite, vrtite u krug, po žurke, po kola, na blutut zvučnici po kej i gde god smatrate da je iole privatljivo. Znači svuda. Živeli mi! – istakao je Marko Anđelković Naopak.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stereo Banana (@stereo_banana)

 

Za animaciju video spota je zaslužan mladi niški umetnik Ilija Ristić.

 

Ova pesma najavljuje novi album „Niške strasti“. Planirano je bilo da se album pojavi u maju prošle godine u izdanju diskografske kuće Midget Unit Records.

 

Inače, Stereo banana je srpska muzička grupa iz Niša. Osnovana je 2010. godine i čine je dva člana, Marko Anđelković Naopak i Nemanja Nedeljković Nemus.

 

Nedeljković je autor muzike, a Anđelković je zadužen za tekstove. Žanrovski gledano, ovaj bend snima muziku koja predstavlja mešavinu regea, hip hopa, brejkbita i fanka. Do sada je izdao dva albuma „Šijemo sambu“ (2013) i „Munje nebjeske“, kao i jedan EP „Lako je prutu da se sokoli“ (2014).

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište