fbpx

header

Stereo Banana novim singlom najavila treći album

stereo-banana-hare-hare-2022

Muzička senzacija iz Niša, Stereo Banana, objavila je u svom prepoznatljivom maniru singl „Hare Hare“. U animiranom spotu pratimo svemirske doživljaje Naopaka i Nemusa širom galaksije dok šire spoznaje Kugfuzije.

 

Na radost brojnih ljubitelja njihovog zvuka, nastavili su da se igraju rečima i muzičkim žanrovima.

 

– „Hare Hare“ je singl koji najavljuje naš dugo očekivani treći album. Jedva čekamo da sve to izađe, ne možemo više, izgoresmo. Pesma najavljuje blago drugačiji zvuk u odnosu na naša prethodna izdanja, ali je suština manje-više ista. Album „Niške strasti“ izlazi vrlo brzo nakon singla, tako da pratite, sviđajte, delite, vrtite u krug, po žurke, po kola, na blutut zvučnici po kej i gde god smatrate da je iole privatljivo. Znači svuda. Živeli mi! – istakao je Marko Anđelković Naopak.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stereo Banana (@stereo_banana)

 

Za animaciju video spota je zaslužan mladi niški umetnik Ilija Ristić.

 

Ova pesma najavljuje novi album „Niške strasti“. Planirano je bilo da se album pojavi u maju prošle godine u izdanju diskografske kuće Midget Unit Records.

 

Inače, Stereo banana je srpska muzička grupa iz Niša. Osnovana je 2010. godine i čine je dva člana, Marko Anđelković Naopak i Nemanja Nedeljković Nemus.

 

Nedeljković je autor muzike, a Anđelković je zadužen za tekstove. Žanrovski gledano, ovaj bend snima muziku koja predstavlja mešavinu regea, hip hopa, brejkbita i fanka. Do sada je izdao dva albuma „Šijemo sambu“ (2013) i „Munje nebjeske“, kao i jedan EP „Lako je prutu da se sokoli“ (2014).

Povezane vesti

Veče posvećeno Borislavu Pekiću

U subotu, 2. jula, biće priređeno veče “Sećanje na Borislava Pekića- 30 godina od smrti”, kod spomenika legendarnom srpskom književniku na Cvetnom trgu u Beogradu.   Basista Aleksandar Ðukić i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Borislav Pekić
Veče posvećeno Borislavu Pekiću
Rok-koncert-noć-u-gradu-2022
Noć u gradu: Žurke koje nas očekuju ovog vikenda
pia-leino-roman-nebesa-2022
Na festivalu „Art-Anima“ predstavljanje romana „Nebesa“
kamen-spoticanja-spomen-obelezje-2022
Postavalja se spomen obeležje „Kamen spoticanja“
klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada

Pozorište