fbpx

header

Staša Petrović predstavlja prvi singl „Kraj mene“

Staša Petrović

Mlada kantautorka, Nišlijka Staša Petrović, nedavno je objavila svoj prvi singl Kraj mene, koji prati moderan, zanimljiv muzički spot. Staša stvara pesme od srednjoškolskih dana, svira klavir i gitaru i peva, a sada je sve to spojila s namerom “da dobra priča krene”, kako i kaže jedan od stihova pesme.

 

Ova dinamična pesma, sa retro prizvukom, nastala je spontano i za kratko vreme, a peva o važnom pitanju – potrazi za srodnom dušom. Snimljena je u Siena studiu u Beogradu, u saradnji sa Vojom Aralicom, koji je producirao i aranžirao pesmu. Iza toga, usledilo je snimanje spota koji je realizovao produkcijski tim Paralela, pod vođstvom Vukašina Cvetkovića iz Niša, uz veliki trud, mnogo mašte i entuzijazma. Uz Vukašina Cvetkovića, režiju potpisuje i scenarista spota, pisac Miloš Petković, inače Stašin verenik.

 

Staša Petrović

 

Spot je sniman na nekoliko lokacija u Nišu i okolini: od bioskopa, preko samog grada pa do polja lavande u Tamnjanici, a priču spota, koji se sve vreme poigrava javom i snom, prati vožnja u oldtajmeru Kadilaku Eldorado (Cadillac Eldorado) i neobičan završetak.

 

Prve reakcije publike su prilično pozitivne, što je veliki vetar u leđa za mladu kantautorku. Staša Petrović ima dalje planove, kaže da je ovo tek početak i da će, uz promociju prvog singla, raditi na novim pesmama sa producentom Vojom Aralicom.

 

 

Staša Petrović

 

Spot za singl Kraj mene možete pogledati na njenom Youtube kanalu. 

 

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište