fbpx

header

Spektakl Rock Opera u Kombank Dvorani

rock-opera-koncert-2022

Spektakl Rock Opera će biti izveden na mnogim binama u Evropi, a ekskluzivno stiže i u Kombank dvoranu u Beogradu.

 

Muzički spektakl Rock Opera sa programom „EU Tour 2022“ čini 50 muzičara na sceni. To su članovi hora i Orkestra SNP iz Novog Sada, Novosadski Big bend, solisti Nevene Reljin, Jana Šušterčić, Matiia Zanatta, Nikola Mijić i Zoran Šandorov.

 

Uz zvuke simfonijske muzike pod dirigentskom palicom Fedora Vrtačnika, u jedinstvenim aranžmanima, interpretaciji i muziciranju, publika će čuti legendarne pesme. To su „Light My Fire“, „Purple Rain“, „Tush“, „We Will Rock You“, „Bohemian Rhapsody“, „We are the Champions“, kao i mnogi drugi hitovi za sva vremena.

 

Dirigent Rock opere Fedor Vrtačnik dodaje da je koncept ovog muzičkog spektakla podjednako pristupačan za sve generacije.

 

Nekon brojnih nastupa u regionu, a posle mini turneje u četiri grada u Italiji i koncerta u Zagrebu Rock Opera želi da se predstavi sa programom EU Tour 2022. Sa ogromnom željom će publici preneti veliku emociju koju muzičari donose sa sobom izvodeći remek dela svetske rock scene.

 

Spektakl je zakazan za nedelju, 8. maj, sa početkom od 20 časova.

 

Ulaznice za koncert Rok opere u prodaji su na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Ticket Visiona i onlajn. Karte se mogu kupiti po ceni od 1.900, 2.400, 2.900, 3.400 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište